Tapetnyheter oktober – 2021

Det går emot höst, det börjar bli kallt, det blir alltmer gott att vara inne. Det börjar bli dags att njuta av den tid då alla färger är som vackrast och varför inte då passa på att sätta upp lite ny inspiration på dina väggar!

Den 22:e oktober lanseras de nya tapetkollektionerna SKOGSGLÄNTAN och LOTUS i butik och på midbectapeter.se

 

 

 

Skogsgläntan – Sinnesro. Att sitta i en skogsglänta på en mossbeklädd stubbe och se solen vandra mellan trädstammarna. I fjärran hörs en fågel sjunga sin stillsamma sång. Det luktar skog och jag andas djupt. Andetaget fyller mig med skogens energi och ger mig kraft och återhämtning.

Min blick förundras över den skönhet naturen skapat runt omkring mig. Det är precis den känslan jag vill förmedla med den här kollektionen av tapeter som du nu har framför dig. En beskrivning av Skogsgläntans designer, Hanna Wendelbo.

 

Lotus – Tapetkollektionen Lotus andas in naturens syrliga friskhet från lotusblomman under molnen på himmelen till fräcka djungelväxter. Kollektionen innehåller harmoniska färgkombinationer som kan ge oss den energi vi behöver för att må bra i kropp och själ.

 


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes