Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så.

Marimekko 6

Designer:

Marimekko

Joiku - 25197

1 899 SEK
I tapeten Joiku möts jordnära kulörer som beige, brunt och marinblått som tillsammans skapar ett fridfullt lugn i både kök, vardagsrum och sovrum. En tapet som passar likaväl i det moderna som det minimalistiska hemmet.

Kasvio - 25192

1 899 SEK
Rosa på rosa, vilken ljuvlig vy! Här har Marimekko lyckats använda rosa på ett sofistikerat sätt utan att tappa varumärkets lekfullhet som syns i många av deras mönster. Vita blommor bryter av från de gammelrosa bladen som delar rampljuset lika sinsemellan.

Silkkikuikka - 25185

1 899 SEK
När själen och musiken tar över och det logiska får ta baksätet föds rofyllda mönster som Silkkikuikka. En neutral ljusbrun ton med vita penseldrag som skapar ett böljande mönster passande för kök, hall eller vardagsrum.

Kurjenpolvi - 25183

1 899 SEK
Handritat mönster där varje linje har sin plats. Det ljusgrå handritade mönstret skapar ett levande intryck i hemmet och passar lika bra i kök som hall, sovrum eller vardagsrum. Mönstret hittar du i 4 dämpade färgställningar.

Ketunmarja - 25176

1 899 SEK
I svala nyanser ser vi mönstret Ketunmarja designat av Aino-Maija Metsola. Designen utstrålar mystik, förtrollning och visar upp ståtliga rävar som i skymningen har smugit sig in i en trädgård med små fåglar som omfamnas av granbarr. En vit botten med brun, grå och svart mönsterbild.

Musta Tamma - 25172

1 899 SEK
I en dov mintgrön nyans ser vi Marimekkos mönster Musta Tamma med dess ståtliga hästar uppraddade i linjär formation. Den svarta siluetten omfamnas av geometriska former i vitt och brunorange. Mönstret hittar du i 3 färgställningar.

Marikyla - 25167

1 899 SEK
En gul tapet möts av behagliga färgkombinationer i form av en dämpad rosa, frodig skogsgrön samt gråa och vita figurer. Tapeten utstrålar glädje och livfullhet med dess alla detaljer blir den en utmärkt fondvägg likaväl i barnrummet som i resten av hemmets rum.

Rosarium - 25156

1 899 SEK
En rosenträdgård i jordnära toner som grått, beige, vitt, blått och dämpad rosa. Det abstrakta mönstret visar olika rossorter, men rugosarosor tar framsätet och sprider en behaglig känsla i rummet.

Pieni Hyhma - 25151

1 899 SEK
Med dess vita frostiga botten riktas allt fokus mot de handmålade akvarellblommorna som vackert faller längs väggen. Designen Hyhma betyder just frost och du hittar designen i 2 färgställningar.

Pieni Letto - 25147

1 899 SEK
Djupt inne i de finska våtmarkerna hittar du buskar och blad i alla dess former. En sval grön tapet där accenter av brun, röd, vitt och aprikos harmonerar tillsammans i en modern tapet med organiska influencer. Detaljerna hänför och skapar karaktär till hemmets alla rum.

Lepo - 25143

1 899 SEK
Lepo, som betyder vila har rötter i minnesbilder från designern Fujiwo Ishimotos ungdom när han la sig i det höga gräset för att ta en paus från jordbruksarbetet. Med en organiskt och enkel teknik skapar mönstret ett komplext och intressant uttryck.

Alku - 25133

1 899 SEK
Med dess dämpade gula nyans sätter denna vita och gula tapet garanterat ett leende på dina läppar. Denna Marimekkotapet symboliserar frön som växer sig starka till kraftfulla blommor. En enkel design som gör sig bra i hemmets alla rum.

Puketti - 25127

1 899 SEK
Annika Rimalas mönster Puketti (bukett) är ett av Marimekkos mest älskade blommönster. Här kombineras två typiska Marimekko-motiv, sfären och blommorna. I denna färgställning med blå botten smyckas av vita små blommor. Mönstret hittar du i 3 dämpade färgställningar.

Putki - 25123

1 899 SEK
Svart och vit tapet med kontraster och mjuka linjer. I Marimekkos design Putki (rör på finska) ser vi en modern tolkning på geografiska former. Går att tapetsera både vertikalt och lodrätt efter tycke och smak. Finns i fyra färgställningar.

Tilliskivi - 25114

1 899 SEK
Med en enkel rektangulär design i beige och grått kan inte mycket gå snett. Den subtila kontrasten mellan de två färgerna skapar intresse i rummet. Passar i sovrum likaväl som i kök eller hall. Finns i hela 5 färgställningar.

Primavera - 25107

1 899 SEK
Mönstret Primavera från Marimekko är fyllt av djärva handritade blommor. Designern Maija Isola målade mönstret när hon bodde i Algeriet, så det kan finnas en ton av hemlängtan bakom mönstret, en längtan efter att vara i Finland. Primavera kommer i 3 färgställningar.

Unikko - 25103

1 899 SEK
Himelsblå tapet från Marimekko - denna pärla gör sig perfekt som fondvägg där den får stå i centrum. Namnet Unikko som betyder vallmo på finska har varit ett älskat mönster i 60 år.

Tapeter från Marimekko

Ett nytt och spännande urval av tapeter från Marimekko bjuder på ett mångsidigt kollage av karaktäristiska tryck och nya mönster från designers som Maija Isola, Aino-Maija Metsola och Carina Seth Andersson. I kollektionen ser vi uttrycksfulla mönster i svala jordnära färger. Marimekko beskriver deras hantverk som en frisinnad lekplats av kreativitet där djärva tryck och färger kommer till liv.

Tapeter från Marimekko

Ett nytt och spännande urval av tapeter från Marimekko bjuder på ett mångsidigt kollage av karaktäristiska tryck och nya mönster från designers som Maija Isola, Aino-Maija Metsola och Carina Seth Andersson. I kollektionen ser vi uttrycksfulla mönster i svala jordnära färger. Marimekko beskriver deras hantverk som en frisinnad lekplats av kreativitet där djärva tryck och färger kommer till liv.

Fler kollektioner av


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes