Marimekko 6

Designer:

Marimekko

Kurjenpolvi - 25180

1 899 SEK
Tapeten Kurjenpolvi från Marimekko har ett storskaligt tvådimensionellt blommönster. Det är härligt sprudlande och fullt av liv, eftersom det är enfärgat känns det ändå neutralt och inte "för mycket". Kommer i 4 olika färgställningar.

Silkkikuikka - 25185

1 899 SEK
När själen och musiken tar över och det logiska får ta baksätet föds rofyllda mönster som Silkkikuikka. En neutral ljusbrun ton med vita penseldrag som skapar ett böljande mönster passande för kök, hall eller vardagsrum.

Puketti - 25127

1 899 SEK
Annika Rimalas mönster Puketti (bukett) är ett av Marimekkos mest älskade blommönster. Här kombineras två typiska Marimekko-motiv, sfären och blommorna. I denna färgställning med blå botten smyckas av vita små blommor. Mönstret hittar du i 3 dämpade färgställningar.

Unikko - 25102

1 899 SEK
Unikko (som betyder vallmo på finska) symboliserar kreativitet. Mönstret föddes i en tid då knappt några blommönster ingick i Marimekkos kollektioner. Maija Isola var dock fascinerad av temat blommor och bestämde sig för att skapa en hel rad nya blommönster. Här ser vi marimekkotapeten i en gråbeige nyans med vita blommer där små detaljer i svart och beige skapar härlig kontrast.

Alku - 25131

1 899 SEK
Designern Maija Louekaris mönster Alku (betyder början) representerar frön som växer till magnifika, kraftfulla blommor. Denna neutrala bruna tapet passar utmärkt i kök, hall och vardagsrum där man ofta har ett balanserat färgval. Tapeten finns i 4 färgställningar.

Tilliskivi - 25114

1 899 SEK
Med en enkel rektangulär design i beige och grått kan inte mycket gå snett. Den subtila kontrasten mellan de två färgerna skapar intresse i rummet. Passar i sovrum likaväl som i kök eller hall. Finns i hela 5 färgställningar.

Putki - 25120

1 899 SEK
Tapeten Putki, som betyder rör på finska omringas av ett subtilt skimmer och tillför något allderles extra till ditt rum. Den vita matta ytan ger ett ljust och luftigt intryck och passar perfekt för mindre utrymmen då ljuset öppnar upp och upplevs mer rymligt. Tapeten kommer i fyra färgställningar.

Ketunmarja - 25175

1 899 SEK
Mönstret Ketunmarja (som betyder rävbär på finska) ritades av designern Aino-Maija Metsola 2018 och är ett omtyckt mönster som säljs både som tapet och textiler och övrig inredning. Designen utstrålar mystik, förtrollning och visar upp ståtliga rävar som i skymningen har smugit sig in i en trädgård med små fåglar som omfamnas av granbarr. Varma jordnära färger spelar fint tillsammans med en ljusbeige botten.

Kasvio - 25192

1 899 SEK
Rosa på rosa, vilken ljuvlig vy! Här har Marimekko lyckats använda rosa på ett sofistikerat sätt utan att tappa varumärkets lekfullhet som syns i många av deras mönster. Vita blommor bryter av från de gammelrosa bladen som delar rampljuset lika sinsemellan.

Musta Tamma - 25170

1 899 SEK
Marimekkos mönster Musta tamma (svart sto) speglar designern Maija Isolas minnen av sin barndom, då hon ofta föreställde sig att hon sprang fritt i skogen tillsammans med en stor flock hästar. I denna färgställningen ser vi en svart tapet med ljusgråa siluetter i form av hästar som omringas av handritade cirkulära former.

Primavera - 25105

1 899 SEK
I detta rosa storblommiga mönster från Marimekko hämtar designern Maija sin inspiration från Ringblomman i hennes trädgård i Finnland. Det djärva mönstret är både muntert och fullt av liv. En vit botten skapar härlig kontrast till färgerna i mönstret Primavera.

Rosarium - 25155

1 899 SEK
Tapeten Rosarium är skapad av Aino-Maija Metsola som på sitt sätt fångar en rosenträdgård där den fullaste blomningen snart är över. Kronbladen lossnar redan i höstvinden. Mönstret visar olika rossorter, men rugosarosor dominerar. Rosa, blått, orange, brunt och rött harmoniserar i kontrast mot en vit botten.

Joiku - 25197

1 899 SEK
I tapeten Joiku möts jordnära kulörer som beige, brunt och marinblått som tillsammans skapar ett fridfullt lugn i både kök, vardagsrum och sovrum. En tapet som passar likaväl i det moderna som det minimalistiska hemmet.

Marikyla - 25167

1 899 SEK
En gul tapet möts av behagliga färgkombinationer i form av en dämpad rosa, frodig skogsgrön samt gråa och vita figurer. Tapeten utstrålar glädje och livfullhet med dess alla detaljer blir den en utmärkt fondvägg likaväl i barnrummet som i resten av hemmets rum.

Pieni Hyhma - 25151

1 899 SEK
Med dess vita frostiga botten riktas allt fokus mot de handmålade akvarellblommorna som vackert faller längs väggen. Designen Hyhma betyder just frost och du hittar designen i 2 färgställningar.

Pieni Letto - 25147

1 899 SEK
Djupt inne i de finska våtmarkerna hittar du buskar och blad i alla dess former. En sval grön tapet där accenter av brun, röd, vitt och aprikos harmonerar tillsammans i en modern tapet med organiska influencer. Detaljerna hänför och skapar karaktär till hemmets alla rum.

Lepo - 25143

1 899 SEK
Lepo, som betyder vila har rötter i minnesbilder från designern Fujiwo Ishimotos ungdom när han la sig i det höga gräset för att ta en paus från jordbruksarbetet. Med en organiskt och enkel teknik skapar mönstret ett komplext och intressant uttryck.

Tapeter från Marimekko

Ett nytt och spännande urval av tapeter från Marimekko bjuder på ett mångsidigt kollage av karaktäristiska tryck och nya mönster från designers som Maija Isola, Aino-Maija Metsola och Carina Seth Andersson. I kollektionen ser vi uttrycksfulla mönster i svala jordnära färger. Marimekko beskriver deras hantverk som en frisinnad lekplats av kreativitet där djärva tryck och färger kommer till liv.

Fler kollektioner från Marimekko


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes