Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så.

Serengeti

752694

499 SEK
En varmbeige, enfärgad tapet i läderimitation sprider en ombonad och välkomnande känsla i ditt hem. Njut av tapetens delikata struktur som ger väggarna rörelse och nytt liv vare sig det handlar om sovrum eller i hallen.

751840

499 SEK
Bland överdimensionerade blad finner du de mest exotiska av bladmotiv. Storskaligt och iögonfallande tack vare dess guldiga skimmer mot ett mörkblått mönster. Tapeten tonar upp sig likt ett konstverk på väggen och passar utmärkt som fondtapet bakom sängen eller i allrummet.

751741

499 SEK
Varför inte njuta av den afrikanska savannen i ditt hem. Denna zebramönstrade tapet ser precis ut som den äkta varan tack vare sina livfulla färger och unika struktur. Den beige och bruna färgställningen ger tapeten ett mjukt och harmoniskt uttryck.

751536

499 SEK
Ett av de finaste och mest exklusiva skinnen finns nu även för dina väggar. Vit strukturerad tapet i strutsskinns imitation ger ditt hem en exklusiv touch och ett behagligt ljus. Låt tapeten pryda dina väggar som fondvägg.

751369

499 SEK
Guldfärgat och skimrande krokodillädertryck fångar snabbt beundrarens intresse som välkomnas in i en exotisk värld av lyx och flärd. Tapetens unika mönster och perfekta imitation ger dina väggar ett nytt lyft. Kombinera tapeten tillsammans med mönster och detaljer i neutrala färger.

751079

499 SEK
Mjukt och naturligt smälter tapeten in i ditt hem och avger en välkomnande värme i guldbruna nyanser. På avstånd upplevs tapeten som slät men ju närmre betraktaren står framträder en struktur inspirerad av hudar från afrikanska gaseller. Med sin lätt skimriga yta ger den ditt hem en ny dimension av lyx och elegans.

555974

499 SEK
Denna grå tapeten går i en mörk asfaltsgrå nyans med varm underton. Tapeten är ett utmärkt alternativ till den målade väggen med sin tilltalande canvasstruktur och bidrar till en klädd känsla till sin omgivning.

555165

499 SEK
Likt ett tropiskt lanskap med exotiska växter och träd välkomnas äventyret direkt in i ditt hem. Tapetens mörka färgställning ger väggarna ett tilltalande djup och mysitik. Dess näst intill svarta, melerade botten pryds utav ett brunt diskret framträdande mönster, lyxigt och elegant.

475036

659 SEK
En skifferstensmönstrad tapet som ger rummet en rustik, ombonad karaktär. Tapeten har en mörk svartgrå nyans i färgskalan och imiterar stenens naturliga utseende. Denna tapet gör sig bra på rummets allt väggar, men den är också fin att sätta på endast en vägg med till exempel en vägghängd kamin på. Vilken myskänsla!

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes