Solitär

Designer:

Björn Nilsson

Kalk Berga - 61029

599 SEK
Är du ute efter en sofistikerad och industriell stil, då kan denna populära grå melerade tapeten i kalkimitation vara något för dig. Tapeten skapar en rå känsla med inslag av lyx och flärd. Den grå kalktapeten är enkel att kombinera och går fint ihop med många andra kulörer. Tapeten finns i fler färgställningar och är skapad av Björn Nilsson.

41004

659 SEK
Ett romantiskt mönster ur kollektionen Solitär. Här med en sober ljusgrå botten och stora blommor i stilren beige kulör. Tapetens lugna kulörer ger ett vilsamt intryck till hemmet. Solitär är en dämpad kollektion designad av Björn Nilsson. Med över 40 års erfarenhet har han skapat många omtyckta kollektioner där Solitär med sin ljuvliga färgskala är en stor favorit.

41019

659 SEK
Beige botten och stora rosor i en behagligt svag gul nyans för tankarna till en romantisk rosenträdgård. Ta med känslan in i hemmet med denna ljuvliga tapet från kollektionen Solitär. Med över 40 års erfarenhet har designern Björn Nilsson skapat många omtyckta kollektioner, där Solitär är en stor favorit.

41006

659 SEK
En ljusgrå tapet med ett slingrande grått bladverk som sträcker sig över väggarna. Tapeten ger en hemtrevlig känsla som håller i längden. Färgerna går ton i ton som ger ett sobert och fint djup till väggarna. Kollektionen Solitär är skapad av vår desinger Björn Nilsson med över 40 år inom branschen.

41015

659 SEK
Denna djupa blågrå tapet med ett harmoniskt mönster av bladverk är ett fint val till det rofyllda sovrummet. Dess diskreta mönster och ljuvliga kulör gör denna tapet till ett av alla vackra mönster i kollektionen Solitär. Kan du inte bestämma dig för din favorit? Beställ enkelt hem ett eller flera A4 prov.

41012

659 SEK
En tapet i en naturnära brun nyans med ett gulligt småmönstrat bladverk. Låt tapetens diskreta mönster ge ett ombonat intryck till dina väggar. Detta ljuvliga mönster passar väl i samtliga av hemmets rum med sin neutrala färgkulör.

Solitär

Med kollektionen Solitär får du möjlighet att blomma ut och skapa ett vackert och personligt hem. Den matta kalkade ytan ger rummet en elegant och harmonisk look och skapar en behaglig plats att umgås i. Kollektionens ljuva färgskala består av dämpade pasteller som enkelt matchar dagens möbler och inredning.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes