Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så.

Långenäs

Designer:

Björn Nilsson

Midsommarnatt - 77031

499 SEK
Som en dov gråblå himmel, när midsommarnatten aldrig riktigt mörknar, skänker tapet Midsommarnatt ett stilla lugn till hemmet. Det är en grå enfärgad tapet med inslag av blått som skapar en plats att forma till ett vackert och personligt hem.

Adam - 12325

899 SEK
Underbara Adam, en rogivande tapet där det ljusa bladverket möter en varm, dämpad grön botten. En vilsam och vacker tapet med ett finstämt, romantiskt mönster som tack vare sin färgställning ger rummet en rustik känsla.

Vårblommor - 12320

899 SEK
Välkomnas av ett hem i harmonisk grönska i svala, friska toner. Tapeten vårblommor är ett levande och symmetriskt mönster som får vårkänslorna att spritta i kroppen. Vitt från vitsippa, vide och snödroppe får sällskap av tussilago och blåsippa i dämpade toner av blått och ljusgult.

Tulpandans - 12316

899 SEK
Förvandla ditt hem till en mjuk och pudrig dröm. Tulpandans är ett levande och lekfullt mönster med blommor från sommarens rabatter. Färgställningen är behaglig och mild i ljusa nyanser av blått, grönt, gult och orange mot en vit botten.

Fleur - 12312

899 SEK
Underbara flora. Tapeten Fleur med enkla stiliserade blommor i ett mindre mönster skapar en vacker blomsteräng i ditt hem. Mönstret går i pudriga, svala toner av rosa, gult, grönt och vitt mot en beige botten.

Kaprifol - 12309

899 SEK
En varm augustikväll på Västkusten fångat i ett ljuvligt mönster av slingrande kaprifol och nypon i ljudet av blåklockans plingande sång. Kaprifol är ett lyckligt mönster som i ljusa toner av beige, blått och grått mot en varm och ljus beige botten.

Krasseslinga - 12305

899 SEK
Krasseslinga är en tapet med ett livligt och blomstrande mönster där blommor och blad i rundade former ger rummet ett snällt och harmoniskt intryck. Den mörka färgställningen med sin stora elegans får tapetens gröngula blommor att poppa i kontrast till den mörkgrå botten.

Juliet - 39031

899 SEK
Ett levande mönster med ett lugnt färgval. En blommig tapet i ett lantligt skandinavisk utförande är vad vi ser i mönstret Juliet. En matt grå botten smyckas av en vit klättrande flora som stöttas av både kvistar och blad för att skapa ett balanserat och neutralt intryck.

Julia - 27010

899 SEK
Med ljusa tapeten Julia och dess söta mönster av ängsblommor i rosa, rött och gult förflyttas du till en livfull sommaräng där solens tidiga morgonstrålar värmer dina kinder och där nattens dagg ligger som små vackra glaspärlor på de gröna skira blombladen. En vacker tapet som förvandlar rummet till en sommardröm.

Fridolf - 39011

899 SEK
En förtrollande randig design i en jordnära färgskala som består utav beige, vit och grågrön. Randiga väggar passar många olika stilar och interiörer, allt från en mysig villa på landet till en klassisk sekelskifteslägenhet i de gamla delarna (hjärtat) av Göteborg. Mönstret heter Fridolf och passar bra i exempelvis din hall, sovrum eller vardagsrum.

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes