Signature

Guatemala Ghost - MISP1368

1 399 SEK
Stormönstrad vit tapet med ett botaniskt motiv av stora blad av Monstera Deliciosa. Tapeten heter Guatemala och har ett grått linjärt rutmönster som skapar en cool tvådimensionell effekt med en retrostil som genomsyrar hela designen. Denna MissPrint tapet kommer i 5 olika färgställningar.

Little Trees Charcoa - MISP1227

1 399 SEK
Här har vi en retrotapet som består av små linjedragna träd och som passar perfekt in i ett hem i retrostil. Tapeten Little Trees Charcoal skapar känsla av natur och välbefinnande. Tapeten har i en svart botten och vita träd. Samma tapetmönster finns i fler färgställningar. Little Trees finns i fler unika färgställningar.

Garden City Bramble - MISP1365

1 399 SEK
Inspirerad av Londons trädkantade gator, växterna och grönskan som finns där, är Garden City ett underbart iögonfallande mönster fullt av liv. Illustrerade trädkvistar paras ihop med abstrakta lövformer för att skapa en modern botanisk tapet, perfekt för den som vill tillföra både färg och en grön naturkänsla i sitt hem. Mörkgrön tapet med plantor i mintgrönt och aprikos.

Dandelion Mobile Sun - MISP1235

1 399 SEK
Härliga tapeten Dandelion Mobile Sunflower är en tapet inspirerad av maskrosväxter. Växterna knyts samman med tunna linjära linjer som bildar en något geometrisk känsla. Tapeten har en vit botten och pryds av stora runda blommor i gult och svart. Tapeten finns i fyra färgställningar.

Dewdrops Citron - MISP1358

1 399 SEK
Gul tapet med geometriskt mönster i vitt ser vi i tapettilverkaren Miss Prints mönster Dewdrops Citron. Inspirerad av morgondaggen och de ömtåliga dropparna den bildar i naturen, kombinerar mönstret Dewdrops känsliga linjedragna organiska former med geometrisk design.

Muscat Lovat - MISP1363

1 399 SEK
I mönstret Muscat Lovat har man valt att ge nytt liv till klassiska vintageformer. En turkos tapet med ett abstrakt organiskt mönster i vitt och svart föddes ur vetenskapsbaserad atomdesign från mitten av 1900-talet. Former som stiger och växer från smala vertikala stjälkar.

Cotton Tree Emporium - MISP1375

1 399 SEK
En grafisk retrotapet i mönstret Cotton Tree Emporium bjuder på en smaragdgrön tapet med blommor i orangebeige. De stiliserade cirkulära bomullsträden hämtar inspiration från designerns besök i Japan. Du kan nästan tro att stammarna växer längs väggarna och blommar bara för dig.

Ditto Glimmer - MISP1357

1 399 SEK
Matt mörkblå tapet på gränsen till svart fylls av handmålade trianglar i reflekterande guld som tillför en modern touch. Denna moderna geometriska tapet kommer vara ljuvlig när ljuset faller på väggen, då kommer väggarna sjunga med hjälp av solens strålar. FSC-certifierad

Grasslands Bon Bon - MISP1366

1 399 SEK
En nostaligisk skönhet presenteras i form av mönstret Grasslands Bon Bon. En stormönstrad tapet med stiliserade blomformer sprider en härlig retrokänsla i rummet. Utblommade gula maskrosor är handskissade med tunna svarta pennstreck som pryder den mjuka vita botten. En tapet som sätter tonen i alla rum, passar exeptionellt i kök, hall och vardagsrum.

Mountains Sunset - MISP1234

1 399 SEK
Att betrakta en soluppgång skapar en magisk känsla i kroppen, tänk att varje dag kunna göra just det. Tapeten Mountains Sunset ger dig en härlig blick över bergstoppar inspirerade av Storbritanniens fjällen. På tapeten syns också en stigande röd sol som är på väg upp för berget. Samma tapetmönster finns i tre olika färgställingar.

Signature

Signature är en hyllning till Miss Prints mest ikoniska mönster. Ett handplockat urval av favoritmönster såsom Little Trees, Muscat och Ditto. Med reviderande mönster, finjusteringar och nya trycktekniker erbjuder vi nu den mest varierande och mångsidiga Miss Print kollektionen hittills. Med Signature får du en kollektion med klassiska tapeter i en djärv och modern färgpalett som livar upp interiörer av alla slag. En sann representation av allt som är Miss Print.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes