Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så.

Industri 2

408003

499 SEK
Det är något speciellt med utseendet av exponerade tegelstenar. Med vit tegeltapet skapar du en härlig dimension till rummet samtidigt som du behåller ett ljust och öppet intryck. Passar klockrent som fondvägg likaväl som för hela rummet.

428209

659 SEK
Tapet med vågig yta där en vit och beige reflektion efterliknar glansen från en vit pärla. Enfärgad, flerdimensionell och tidlös tapet som på det ljuvligaste av sätt fångar upp ljuset i rummet. Vi ser ett välkomnande och efterlängtat möte mellan den skandinaviska och industriella stilen som tar fram det bästa hos varandra.

939545

659 SEK
Vill du åt en rustik atmosfär i hemmet? Den här tapeten har en matt mörkgrå kalkyta och skapar en levande industriell känsla. Tapeten är perfekt för alla rum och den blir vad du gör den till. Rustik och i sin enkelhet fångar den uppmärksamheten och ger ett naturligt avslappande.

939538

659 SEK
Med sin melerade yta är den här betongmönstrade tapeten enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet. Med sin kulör i beige skapar den en varm, men samtidigt en rustik känsla. Fantastisk tapet som passar bra i vilket rum som helst i ditt hem. Detta mönster finns i flera olika färgställningar.

939330

659 SEK
En tapet som föreställer en sliten tegelvägg i grått och rödbrunt. Ger rummet en industriell känsla. Detta mönster finns i 2 olika nyanser; art. 939330 är den mörka varianten. Tapeten ger en rå och häftig karaktär både i köket såväl som i sovrummet. Och vill du ha den ljusa istället, så väljer du artikel 939316.

863437

659 SEK
Mörkgrå tegelstenstapet med svarta inslag där råa och oslipade stenblock harmonerar med ljus cement. Skapa dig en cool loftatmosvär utan kostsamma ombyggnationer.

649406

659 SEK
Ljus tegelsten tapet med ett osymmetrisk och avskalat utseende. Genom skuggningar i tapeten får du ett verklighetstroget slutresultat utan krångel med cement och riktiga tegelstenar.

514483

659 SEK
Går du i renoveringstankar? Trätapet i naturlig nyans och med smart skuggning och textur för ett verklighetstroget intryck. Få känslan av en autentisk träpanel med trätapeter för att skapa din perfekta look. Du kan tapetsera stående eller liggande, helt efter din preferens. Fin i till exempel sovrum, arbetsrum och tonårsrum.

475036

659 SEK
En skifferstensmönstrad tapet som ger rummet en rustik, ombonad karaktär. Tapeten har en mörk svartgrå nyans i färgskalan och imiterar stenens naturliga utseende. Denna tapet gör sig bra på rummets allt väggar, men den är också fin att sätta på endast en vägg med till exempel en vägghängd kamin på. Vilken myskänsla!

429442

659 SEK
Tapet med utseendet av rå betongyta med vertikala eller horisontella ränder. Väggar som sprider ett häftigt och modernt intryck till rummet.

429336

559 SEK
En enfärgad varm mörk roströd tapet som utstrålar romantik, värme och trivsamhet. En effektfull tapet som tillför en mysig stämning i rummet. Enfärgad tapet med melerad yta.

428964

659 SEK
Metallic och svart marmortapet i abstrakt utförande. En intresseväckande tapet med mattsvart bottenfärg som möter en rak skimrande guld marmorering.

428063

659 SEK
Älskar du precis som oss utseendet av en exponerad rustik tegelvägg? Skapa en riktigt wow-faktor i ditt kök, vardagsrum eller i sovrum med tapet i tegelmönster. De varma tonerna i rött och mörkbrunt skapar en mysig och inbjudande känsla.

Industri 2

Tapetkollektionen Industri II bjuder på många mönster med industriell charm. Mönster som rustika material, betong, putsstruktur och tegel med autentiskt slitage och fin patina i form av rostrött och stålgrått. Med kollektionens imponerande väggmotiv skapar du enkelt ett rum med arkitektonisk touch.

Industri 2

Tapetkollektionen Industri II bjuder på många mönster med industriell charm. Mönster som rustika material, betong, putsstruktur och tegel med autentiskt slitage och fin patina i form av rostrött och stålgrått. Med kollektionens imponerande väggmotiv skapar du enkelt ett rum med arkitektonisk touch.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes