Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så.

Toscana

Monochrome - 221444

699 SEK
En enfärgad tapet med matt yta och textur liknande linneväv. Här i en vacker beige färg. Tapeten gör sig lika bra tapetserad i hela rum som ett komplement till en mönstrad fondvägg.

Willow - 221352

859 SEK
Djupt mörkblå, Willow är en enfärgad tapet där texturer skapar ett livfullt mönster av bladverk. Midnattsblåa konturer gör att de randigt texturerade bladen träder fram på en sofistikerat vis. Tapeten är helt perfekt för sovrummet, men även hemmets alla andra rum.

Wild flower - 221343

859 SEK
Romantiskt beigerosa men lilaröda ängsblommor. Wild flower är en vimsig tapet som bjuder på fantasifulla känslor. Perfekt för sovrummet eller varför inte i barnrummet?

Garland - 221326

859 SEK
Vackert ljusblå påminner den om himlen en frisk sommarmorgon. De vita bladen växer upp längst väggen och med konturer i en guldbeige nyans skapar de ett lyxigt intryck i rummet. Tapeten passar precis lika bra i sovrummet som i hallen eller vardagsrummet.

Leaf - 221314

859 SEK
En färgsprakande tapet som bjuder upp till dans och liv i var rum den klär. Med en grön botten och grafiska bladmotiv i blandade nyanser av lila, rött samt grönt skapar den en sofistikerat härlig och samtidigt lite vimsig känsla. Perfekt som fondvägg.

Dreamy - 221303

859 SEK
Vackert mossgrön botten som har en lätt melering ger utrymme för vimsiga blommor i rosa och lila toner. Tapeten påminner om svunna tider och har en vacker vintagekänsla som nästan kan uppfattas som solblekt. Den berättar en varm historia om sommaren och passar helt perfekt i hallen eller allrummet.

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes