En unik lösning för varje projekt

TAPETER FÖR OFFENTLIGA MILJÖER

Ett grönt alternativ till vinyl…

Det är dags för ett nytt material, ett som bidrar till en bättre planet, idag och för kommande generationer.

Samtidigt som många av våra tapeter uppfyller höga tekniska standarder tillför den en elegant finish till utrymmet.

MILJÖREKO

– Grönt alternativ till Vinyl
– Ingen PVC
– Tillverkad med återvunnet fiber
– Producerad med solenergi

HÖG PRESTANDA

– Slitstark
– Brandklassad
– Andningsbar
– Tvättbar med klorinbaserade medel

EFFEKTIVA PROJEKT

– Lättmonterad
– Säljs per meter
– Passar mycket krävande miljöer
– Skräddarsydd färgkod möjligt

Tapeter med hög prestanda

anpassa nyans på tapet

VÄLJ EGEN FÄRGKOD

TAPET FÖR HOTELL HÅLLBAR

EXTRA SLITSTARK

antibakteriell tapet symbol

ANTIBAKTERIELL

brandklass B, s1-d0

BRANDKLASS
B, s1-d0

återvunnet-fiber tapetsymbol

ÅTERVUNNET FIBER

brandklass B, s1-d0

EKOLOGISK

Klorin tapetsymbol

TVÄTTBAR M. KLORIN

antibakteriell tapet symbol

100 CM BRED

Hotell & Spa

Hitta rätt kollektion och se hur individualitet och samhörighet kan bli en magisk duo. Med hjälp av tapeter blir jobbet att behålla en röd tråd genom hotellets många rum enkelt. Ge varje hotellrum sin egen personlighet samtidigt som du bevarar helheten.

Du hittar mönsterdesign för relaxavdelningen lika väl som för lobbyn eller hissen. Skapa rätt atmosfär för ett spa med motiv som tar gästen på en resa till exotiska och orientaliska miljöer utöver det vanliga. Hos Midbec Tapeter tar du del av ett spektrum av stilar, mönster och färger.

Kontor

På kontoret är det viktigt att hitta en skön balans mellan en bra arbetsmiljö och trivsam atmosfär. Med tapet kan du skapa stimulerande miljöer som främjar kreativitet och välmående. Hitta rätt uttryck bland Midbecs många kollektioner för att stärka företagets identitet och skapa en skön hemmakänsla på kontoret.

Låt bekvämlighet och produktivitet ta plats och motivera till en god företagskultur. Med ett stort utbud av färger och mönster så vet vi att du kommer hitta precis vad som krävs för att imponera på kunden men samtidigt passa medarbetarnas vardag.

Café & Restaurang

Skapa en wow-faktor vid entréväggen eller hemtrevliga ombonade bås som blir perfekt för en kopp kaffe eller två.  Genom att inreda fiket, restaurangen eller baren med rätt tapet så öppnas möjligheterna att berätta en historia som bjuder upp till minnesvärda upplevelser. 

Jobbar du på ett nytt koncept för caféet på hörnet av favorit gatan i stan? Eller kanske restaurangen med den mysiga uteserveringen? Hitta rätt tapet och låt den forma en perfekt inbjudande atmosfär.

Butik

Skapa en upplevelse för kunden som naturligt följer den väg du ritat upp, en rofylld promenad mellan hyllor, med dina trevliga produkter som förgyller stegen. Avsluta med en tapet som fångar ögat bakom kassan, eller kanske slår du in hela disken i ett mönster som avslutar upplevelsen och förstärker kundens minne av besöket.

Forma inbjudande hemtrevliga miljöer där produkterna får ta plats på ett mer naturligt vis än stela displayer. Skapa tydliga sektioner men behåll den röda tråden genom att hålla en färgskala men kombinera olika mönster och nyanser.

Funktion möter elegans

High performance — Textures

HPT410

High performance — Textures

HTP302

Med rätt tapet och inredning kan du:

 • stärka varumärkets identitet
 • bygga och utöka relationer
 • få kunder och kollegor att må bra

Tapet adderar så mycket mer än bara färgen eller mönstret den besitter – hela rummet känns mysigare och väggarna bli beklädda. Säg nej till kalla, målade väggar och säg HEJ till tapet!

Vi stöttar dig i ditt projekt

Per

PER

Malin

MALIN

Rebecca

REBECCA

Ett miljövänligt alternativ till vinyltapet

Det är dags för ett nytt material, ett som bidrar till en bättre planet, både för idag och för kommande generationer. Vi ger dig en tapetkollektion som uppfyller väsentliga tekniska standarder samtidigt som den är miljömedveten.

Att kombinera prestanda med hållbarhet och modern estetik. Skapad för bostäder, kommersiella fastigheter över hela världen. En miljömedveten lösning för varje projekt. Här möter funktion skönhet, slitstyrka möter lyx, hållbarhet möter hög prestanda.

Vi ger dig,  HIGH PERFORMANCE.

 • AVSNITT

  Avsnitt är perfekt när man behöver ett större prov än A4. Det går att beställa i anpassad storlek och ger en bättre känsla för hur tapeten kommer göra sig på plats då man får se hela mönsterrapporten på plats.

 • A4-PROV

  A4 prover är perfekta när projektet är i sina tidiga stadier. När färger och material ska kombineras och får du en tydlig överblick med tapetprover i A4-format. Dessa beställer du kostnadsfritt från oss med ditt  inredarkonto.

 • BÖCKER

  Tapetböcker eller fjädrar är samlingar av kollektioner där prover visas upp i olika format i kombinationer som ska väcka intresse och fantasi. Böckerna gör sig bäst i ett materialbibliotek, perfekt när det är en kollektion man återkommer till och som har flera användningsområden.

Ta fram tapeter utifrån dina unika önskemål

Exklusiva kollektioner i slitstarka material som passar perfekt till alla former av kommersiella projekt. Ta del av ett brett utbud med flera stora leverantörer från hela världen.

 • Beige tapet med Fototapet mönster
  Cherry Flight – MU13049
 • Grå tapet med Fototapet mönster
  Coral on the wall – MU13094
 • Grå tapet med Fototapet mönster
  Avalon Willow – MU13058

  Är du i planeringsstadiet?

  När du registrerar dig hos oss på Midbec så får du tillgång till provmaterial både A4-prover och större avsnitt. Perfekt när du är i planeringsstadiet av ett projekt och behöver få känsla för färger och texturer. Eller när du vill få känsla för produkten på plats, släng upp ett avsnitt på väggen och ha möjligheten att jämföra i olika ljus direkt på plats.

  Vi tar även fram böcker till våra kollektioner, intressant för dig med materialprover på plats. Här kan du välja fritt mellan över 60 kollektioner och bygga upp ett relevant bibliotek för just dig.

  Välj ett giltigt formulär
  TILL TOPPEN

  ©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

  0
   Varukorg
   Kundkorgen är tom
   This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
   Do you wish to visit the site in English?
   Yes