Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så.

Fägring

Designer:

Björn Nilsson

Ocean - 77034

499 SEK
Ocean är en blågrå enfärgad tapet som ger en sval avslappnad känsla i rummet. Tapeten har en mjuk ton som bidrar till ett ombonat lugn. Med blå kulörer får du en harmonisk känsla i hemmet.

Groh - 22029

899 SEK
Magiskt spännande med blommor som klär upp i ett fantasifullt mönster. Letar du efter en svartvit tapet med blommigt mönster, då har du hittat helt rätt. Trotts sin avsaknad av färggranna element så sprider den en varm och sofistikerad känsla till rummet den klär. Perfekt för en fondvägg i köket eller varför inte en inbjudande hall?

Kart - 22028

899 SEK
En drömlik tapet där endast fantasin kan sätta gränser. Livlig och fylld av magiska färger, en tapet perfekt för sovrummet. Kart har här en mörkblå botten som ger mystik till det växande mönstret av gröna blad och rosalila äpplen. Med en färgskala som denna går tankarna till drömmarnas trägård.

Turi - 22024

899 SEK
Turi är en grönskande tapet i dämpade varmgröna nyanser. Jasminbuskens tätt slingrande grenar och vackert växande blomsterklasar bildar ett rofyllt mönster med ett levande intryck. Med sin tidlösa men också så karaktäristiska charm ser vi här i en vilsam färgställning som ramar in rummet i en hemtrevlig atmosfär.

Lisa - 22019

899 SEK
Vitsippan breder ut sig i ett vackert och storslaget mönster som på avstånd upplevs symmetriskt och enhetligt. Det är först på nära håll som betraktaren upptäcker alla finstilta små detaljer. Tapeten Lisa med sin sobra färgställning i ljus grå och vit smyckar väggarna i alla typer av hem.

Hava - 22014

899 SEK
Vår allas favorit, grönt. Här i en magisk färgskala av nedtonade gröna nyanser som kompletteras vackert av ljusgula och vit-beige blommor. Tapeten Hava har ett lugn som i kombination med magiska färgsättningar ger utrymme för återhämtning och avkoppling.

Brittsommar - 22009

899 SEK
Brittsommar i den mest behagliga av färgställningar ramar in dina väggar med sitt förtrollande mönster och dekorativa detaljrikedom. Här ser du hur mjuka koraller, vitt och rödbrunt harmoniserar i ett grönt möte. Tapeten med dess mörkgröna botten smälter naturligt in i hemmets alla rum. Sovrum, vardagsrum, hall som toalett.

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes