Palma

Designer:

Björn Nilsson

18116

699 SEK
En varm och ombonad tapet med ett mönster som liknar fjädrar, här med en botten i terrakotta. Ett diffust melerat mönster möter palmblad som tillsammans bildar en fin balans och en härlig harmoni. Den jordnära kulören skapar ett lugn som passar fint i allt från vardagsrum till kök. Mönstret finns i sex ytterligare färgställningar.

Puts - 18100

699 SEK
Denna häftiga tapeten med kalkfärgsliknande yta i ljusgrått ger rummet en industriell och charmig look. Den råa ytan ger en avskalad och något kall känsla. Tapeten finns i hela fjorton olika färgställningar, allt för att du enkelt ska hitta just din unika tapet att klä om hemmet i. Tapeten passar bra i många rum, exempel kök, vardagsrum och hall.

18125

699 SEK
Skapa en mer rå och tuffare stil i ditt hem med en häftig tapet med stenmönster. Kombinera tapeten med andra olika industreilla material som metall eller plåt för en perfekt upplevelse. Det råa materialen är fina att inreda med i framförallt kök men också i vardagsrummet. Tapeten finns i fyra färgställningar.

18121

699 SEK
En lite varmare tapet i beige med ett stenmönster som sätter avtryck i hemmet med sitt utmärkande drag. Med denna tapeten får du ett snyggt hem i avskalad stil med ett charmigt inustriellt uttryck. Tapeten gör sig bra i alla rum, allt från tonårsrummet till vardagsrummet eller köket.

18129

699 SEK
En ljus tapet med ett stenmönster som ger en känsla av en putsad vit källarvägg. Denna stentapeten tillför mycket karaktär i rummet och skapar en rå och naken känsla. Tapeten passar i alla rum där du vill åt en mer avskalad stil. Kombinera gärna tapeten med gröna växter. Skapad av designern Björn Nilsson.

Palma

Tapetkollektionen Palma består av fina mönster inspirerade av staden Palma. Trånga gränder med slitna murar och dofter från en god tapasbar. Varm bris från havet och behagligt sus från palmblad som vajar längs gatorna. Det är Palma de Mallorca. Färgerna består av dovt ljusa nyanser till mustiga jordiga toner. Tapetsera med en bit av Medelhavet.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes