Kalk

Designer:

Björn Nilsson

Välj bland 4 typer av kalktapet

Letar du efter en enfärgad tapet som ger liv och uttryck till väggarna? Då är kalktapet för dig! En mjukt melerad tapet som ger rummet en rustik och inbjudande känsla.

BERGA

Läs mer..

PUTS

LÄS MER..

SALA

LÄS MER..

KLINTE

LÄS MER..

Grå

En grå kalkfärgsmönstrad tapet för tankarna till ditt inre lugn. Skapa enkelt ett harmoniskt och jordnära hem där avkoppling och återhämtning står i fokus.

Mörkgrå & svart

Med mörka kalktapeter kan du skapa ett dramatiskt och djärvt uttryck i ditt rum. Kalkytan bidrar dessutom till en ombonad och genomtänkt känsla.

Vit & beige

Skapa en neutral bas i hemmet utan att det blir kalt och enformigt. Låt ljusa färger få ge liv till dina väggar med pensel-liknande drag.

Greige

Den magiska färgen greige (grå + beige) tillför både djup och känsla till rummet den klär.

Grön

Grön är en av skandinaviens mest populära väggfärger, och det med all rätt. Låt dina väggar livas upp med obrydda penseldrag i kombination med en grön kalkmatt yta.

Brun

Skapa en varm och inbjudande miljö där en tapet med brun kalkfärg gör jobbet. Perfekt för rum där ett murrigt och mysigt resultat är önskvärt.

Blå

Skapa ett rum för lugn och återhämtning på nolltid med en svalkande blå kalktapet. Det lätta mönstret av penseldrag ger liv och rörelse till dina väggar och skapar en rofylld atmosfär för dig och dina nära.

Rosa, persiko & teracotta

Våra varmaste nyanser av kalktapet ger rum för romantik och kärlek, precis vad man vill känna sitt hem fyllt med vänner och familj.

Kalk

Tapetkollektionen Kalk består av enfärgade tapeter i nordiska nyanser där matta, melerade ytor ger en kalkfärgsliknande känsla på väggen. Kollektionens livfulla ytor ger rummet en rustik, industriell look.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes