Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så.

Inspire

49370

759 SEK
Letar du efter att skapa ett ombonat och mysigt hem? Med denna textil inspirerade mörkblå nästan svarta tapet förvandlas vilket rum som helst till en plats för återhämtning och lugna stunder. Den gör sig fin för sig själv, men är också det perfekta komplementet till en mönstrad tapet.

46792

759 SEK
Med denna ljusa greishe tapeten med lätt textur undviker du lätt den kala känslan ett målat rum kan få. Dess ljusa fär livar upp och den trådliknande texturen ger en varm och ombonad känsla. Den blir det perfekta komplementet till en mönstrad tapetet, och gör sig otroligt fin i sig självt.

221189

859 SEK
Denna härilgt sobra tapet går i flera nyanser av beige. Dess botten bryts av med ett fantastiskt exotiskt mönster av blad och kolibries. Kanske kan du även hitta en fjäril eller två? Gör sig lika bra i din hall som i vardagsrummet.

221172

859 SEK
Skapa ett milt organiskt uttryck i hemmet med denna gröna tapet med bladmotiv. Den ljusa färgen låter tapeten ta plats utan att ta över rummet och dess mönster bidrar med en lugn harmonisk känsla i rummet den klär. Perfekt för sovrum eller kanske hallen?

221165

759 SEK
Med enfärgade tapeter kan du lätt skapa ett hemtrevligt rum med hjälp av dess texturerade yta och detaljer. Denna mörka tapet har en texil liknande yta och är perfekt för hall eller sovrum, kommbineras gärna med en mönstrad tapet.

221112

859 SEK
Skapa en mörk och mystiks atomosfär med lyxig textur. Denna svarta tapet med skinn motiv ger rummet ett djup med sitt tredimitionella mönster.

221074

859 SEK
Uppnå den råa betong väggen på enklaste vis. Med denna mörka matta tapet så skapar du snabbt en råare industriell känsla.

221058

759 SEK
Den perfekta ersättaren för vit väggfärg, men självklart snäppet bättre. Med hjälp av denna tapet får väggarna mer liv och skapar en genomtänkt designad känsla i rummet. Matchas perfekt med alla färgskalor och är ett bra kompliment till dig som vill ha en vägg med mönstrad tapet.

221004

859 SEK
Med denna tapet får du lätt känslan som träpanel ger, men utan det hårda arbetet. En lite mörkare mörkbrun med svala undertoner gör rummet ombonat och skapar karaktär.

220645

759 SEK
Skapa en ombonad hemtrivlig känsla i vilket rum som helst med denna fantastiskt melerade beiga tapet. Texturen påminner om tyg och höjer mysfaktorn. Perfekt att klä hela rummet i eller som komplement till en härligt mönstrad tapet.

220370

859 SEK
Denna ljusa vita geometriskt mönstrade tapet ger dimension och skapar ett intressant uttryck för den om vill ha vitt utan den kala känslan. Perfekt för hemma kontoret eller hallen där man letar efter att tillföra extra ljus.

220363

859 SEK
Med sin ljusa färgskala så ger denna geometriskt mönstrad tapet liv till rummet den klär. Utan att ta för mycket plas ger den sin miljö ett uppstyrt men intressant uttryck. Gör sig fint i hallen eller varför inte hemmakontoret?

220262

759 SEK
Det perfekta komplementet till dig som vill ha men mönstrad tapet men kanske inte fylla hela rummet, eller för dig som vill ha enfärgat men känner att väggfärg blir allt för kalt. Denna ljust bruna/ beiga tapet ger rummet en genomtänkt och ombonad känsla med sin lätta textur.

219227

759 SEK
Letar du efter det perfekta skogsgröna tapeten? Du har hittat den, med sin lätta textur och mönster så ger den väggarna ett liv som vanlig väggfärg inte kan uppnå. Rummet känns genast ombonat och hemtrevligt ut. Passar fint i sin ensamhet, heller som koplement till en trevligt mönstrad tapet.

218703

759 SEK
Om du letar efter en enfärgad tapet som ger det där lilla extra som vanlig väggfärg inte kan tillföra, då är denna ljusgrå tapet perfekt för dig. Den lätt mönstrade tapeten får liv med sitt fiskbens mönster som klättrar upp längst väggarna. Perfekt för husets alla rum.

218693

759 SEK
Denna brungrå tapet förvandlar vilket rum som helst till hemtrevligt och ombonat.Färgen blir varken för varm eller kall vilket gör den till den perfekta basen där all inredning kan få ta plats. Gör sig lika bra nesam som i kombination med en mönstrad tapet.

48440

659 SEK
En enfärgad ljusgrå tapet med struktur. Vill du åt den skandinaviska eller industriella stilen kan denna tapeten vara ett alternativ för dig. Tapeten bidrar till en kall modern känsla. Inred minimalistiskt för att få till den lite mer skandinaviska känslan. Komplettera tapeten med häftig interiör om du vill skapa en industriell look.

Nature Blocks - 220570

758,75 SEK
Tapeten Nature Blocks har ett diffust mönster som skapar stora rutor. Tapeten har en struktur, vilket gör att tapeten känns mer levande. Skapa en avskalad stil i hemmet med Nature Blocks. Du hittar tapeten i hela åtta olika färgställningar.

219959

659 SEK
En enfärgad ljusbeige tapet med diskret linnestruktur. Nyansen utbringar trygghet och värme och skapar en sofistikerad känsla. Beige är en färg som rent generellt är enkel att matcha och tapeten fungerar bra i alla rum och miljöer. Tapeten finns i tio olika färgställningar.

219665

659 SEK
En enfärgad ljusgrå tapet med en fin linnestruktur som både kan kännas och syns. Den lätta strukturen bidrar till en naturnära känsla som gör rummet levande. Kollektionen finns flera grå nyanser, vilken blir din favorit?

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes