Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så.

Lotus

Cloud Pastel - LOT203

999 SEK
Härlig tapet med ett molnmönster i pastellrosa och beige. Ett mönster som finns i tre olika färgställningar. Ett avskalat, lugnt mönster som passar i både sovrum, matsal, vardagsrum och hall.

Lotus Linen - LOT301

999 SEK
En tapet med typiska skandinaviska färger beige och vitt. Ett härligt skirt och vitt blomstermönster av Lotusblomman på en ombonad matt beige botten. En tapet som passar fint i sovrummet, gästrummet och vardagsrummet.

Palm Cobalt - LOT106

999 SEK
Mönstret med skira palmblad i koboltblått på en ljus botten finns på tapeten Palm Cobalt. En modern tapet som funkar i vardagsrummet men också såväl som i ett sovrum. Mönstret finns i åtta olika färgställningar.

Alder Heaven - LOT404

999 SEK
Den blommiga tapeten Alder Heaven pryds av romantiska blomsterkvistar i vitt och guldbrunt. Inspirationen är hämtad från naturens färgskala. Här ser du det uttrycksfulla mönstret på himmelsblå botten. Tapeten Alder finns i fem olika färgställningar.

Gini White - MAG001

759 SEK
Gräddvit tapet som ger en levande känsla till väggarna. Med sin neutrala kulör är Gini White ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Safiya Moonlight - LOT701

999 SEK
En neutral, skandinavisk touch på denna vackert randiga tapet i olika nyanser i beige. Tapeten Safiya Moonlight har en matt härlig yta som inger en ombonad känsla, en ljus tapet för en harmonisk och naturlig känsla i till exempel vardagsrum, hall eller i sovrummet.

Wood Shadow - LOT605

999 SEK
Med mönstret Wood tar du in naturen på nära håll. Wood har ett träliknande mönster som påminner om ett brädgolv eller en träpanel. Tapeten Wood Shadow har en matt härlig yta som inger en ombonad känsla i mörkblå lyxig nyans. Wood Shadow är en perfekt tapet för en harmonisk och lugn känsla i till exempel sovrummet.

Essence Topiara - LOT503

999 SEK
Essence Topiara är en tapet med djungelinspiration med flätade blad omvarannat. Dem flätade bladen går i nyanserna grönt, beige och rött. Mönstret Essence finns i 3 olika färgställningar.

Botanic Ginger - LOT006

999 SEK
En djungelkänsla finner du i tapeten Botanic Ginger. Mönstret består av blandade djungelblad i nyanser av lila, vitt och beige på en ljus botten. Botanic Ginger är en av dem sex fantastiska olika färgställningar som det finns att välja på.

Gaio Star - HUG201

699 SEK
Tapeten Gaio Star har en diskret struktur med en vit nyans. Mönstret Gaio finns i 15 olika färgställningar. Så det finns en färg och en stil för varje rum!

Calco Egret - ONY506

859 SEK
Enfärgad ljus tapet som är ett fint alternativ till de målade väggarna . Calco Egret passar med sin stilrena kulör väl i hemmets samtliga rum och håller i längden. Beställ gärna hem ett tapetprov för att hitta just din favorit.

Lotus

Tapetkollektionen Lotus andas in naturens syrliga friskhet från lotusblomman under molnen på himmelen till fräcka djungelväxter. Kollektionen innehåller harmoniska färgkombinationer som kan ge oss den energi vi behöver för att må bra i kropp och själ.

Lotus

Tapetkollektionen Lotus andas in naturens syrliga friskhet från lotusblomman under molnen på himmelen till fräcka djungelväxter. Kollektionen innehåller harmoniska färgkombinationer som kan ge oss den energi vi behöver för att må bra i kropp och själ.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes