NEW IN

Nyheter

Ljuvliga Långenäs

November 2023

Kollektionen Långenäs är en samling handmålade mönster av Hanna Wendelbo. Här har Hanna lånat med sig blommor och blad från sin trädgård och med blyerts fångat känslan och formen på papper. Dessa organiska former får sedan flytta in i ett mönster där varje detalj handmålas. Ett omsorgsfullt arbete som får ta sin tid men som i sin tur formar mönster som håller för tidens tand och känns som en självklar del i ditt hem. 

Aquila, en känsla av tidlöst lugn

Juni 2023

I kollektionen Aquila finner du en fin sammansättning av trendrätta och harmoniska färger. Stilfulla geometriska former möter mönster inspirerade av södra Europas charmiga karaktärsdrag. 

  Hidden Treasures – William Morris Society

  Oktober 2023

  Hidden Treasures – En mönsterskatt av William Morris.

  Genom ett unikt samarbete mellan William Morris Society och Midbec Tapeter har en samling av Morris-mönster nu åter fått liv i form av vackra tapeter. Som typiskt för Morris mönster får hans kärlek till naturen ta stor plats i denna tapetkollektion.

  Barnens bok, Kids World

  Juni 2023

  Ett sagolikt möte med skogens vilda djur. Du hittar förtrollande färgsprakande mönster inspirerade från himmel till havsbotten. Skapa ett äventyr i barnen får uppleva, varje dag i sitt rum.

  Toscana, ett blommigt paradis

  Juni 2023

  I Toscana finner du ett sinnligt möte mellan botanikens lugnande grönska och balanserade kulörer i en omfattande neutral färgskala.

  Förtrollande Fägring

  Mars 2023

  I Linas mönster hittar du ofta den välbekanta floran och de organiska formerna – men med en tvist. Att förhålla sig till en inre sinnebild av en viss blomma eller växtlighet skapar en egen tolkning av denna. På så sätt befinner sig Linas mönster ofta i ett gränsland mellan fantasi och verklighet.

  Exotiska Serengeti

  Mars 2023

   Elementariska Elements

   Februari 2023

   Upptäck ett experimentellt möte mellan det mjuka industriella och det naturligt elementariska. I kollektionen finner du ett brett spektrum av trämönster från ljusaste furu till mörkbetsad valnöt.

   Summer

   Februari 2023


   ©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

   0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes