Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så. Nu är det lite rea och så.

Kent

Ficus Ivy - KEN101

1 099 SEK
Fikusens vackert formade blad som ger en mjuk och rogivande känsla till dina väggar. Bladtapeten Ficus Ivy i en skogsgrön nyans låter verkligen naturen hälsa på hemma hos dig. Med sin mörka botten får mönstret en chans att diskret ta plats på väggarna.

Malva Honey - KEN203

1 199 SEK
Känn de väldoftande liljornas söta doft spridas i hemmet och dröm dig tillbaka till en solig och varm dag. Malva Honey har precis som namnet anger en ljuvlig honungsgul botten där de stora blommorna i gråbeige brer ut sig tillsammans med de mörkgrå bladen.

Nightingale Ivy - KEN501

1 299 SEK
En mörk tapet med slingrande grenar i grönt och färggranna små vackra näktergalar som sjunger i kör. Nightingale Ivy för tankarna till solens värmande strålar och trädens yviga gröna blad. En fin tapet som finns i sex noga utvalda färgställningar.

Koaru Eclipse - MIS009

859 SEK
Vackra enfärgade tapeten Koaru Eclipse i sin mörkblå nyans ger rummet ett fint djup med sin mörka ton. Likt en underbar natthimmel omfamnar tapeten dig och ditt hem. Tapeten passar i hemmets alla rum.

Canterbury Taupe - KEN405

1 199 SEK
Gråbeige tapet med olika blad från naturens rika flora i en svartvit kulör. Bladtapeten Canterbury Taupe har en behaglig botten som ger ett inbjudande och stilrent intryck till dina väggar.

Anemone Caviar - KEN305

1 099 SEK
En tapet med svart botten som går i härlig kontrast till de stora ljusa anemone blommorna. Den blommiga tapeten Anemone Caviar passar dig som söker en neutral färgkulör men samtidigt vill ha ett levande mönster.

Rosegarden Sapphire - KEN006

1 299 SEK
En neutral bas med en beige botten där de stora vackra rosorna i vitt och turkos får en möjlighet att ta för sig på väggarna. För dig som söker en tapet med ljus kulör men ett mönster som får sätta färg på väggarna är Rosegarden Sapphire det självklara valet.

Ori Aqua - IUM408

999 SEK
Ori Aqua är en ljusblå tapet som skapar ett diskret rutmönster på dina väggar. Passar bra i barnrummet så väl som det rogivande sovrummet. Den ljusa kulören skapar ett behagligt lugn.

Kai Moonlight - GLA603

959 SEK
Denna ljusa melerade tapet för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten Kai Moonlight skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler färgställningar.

Dixie Pampas - GAT604

859 SEK
Den gulgröna lugna tapeten Dixie Pampas med struktur ger en rogivande känsla till ditt hem och passar i samtliga av hemmets rum.

Denia Sierra - EAR706

959 SEK
Denia Sierra är en melerad tapet i terrakotta som har en varm, dämpad och välkomnande kulör. Ge rummet ett nytt harmoniskt djup och låt ditt hem få den rätta mys-faktorn.

Lys Clay - CLR022

859 SEK
En ombonad tapet som för tankarna till textil och dess härliga levande material. En enfärgad tapet i en gråbeige nyans som ger ett lugnt och harmoniskt intryck som passar i hemmets alla rum. Lys Clay heter tapeten och finns i fler färgställningar, alla med samma omtyckta struktur.

Silka Beige - ANY801

799 SEK
En beige och harmonisk tapet med diskreta ränder som ger ett lugn till dina väggar och ditt rum. Silka Beige har en behaglig färg som håller i alla tider.

Naxos Flamingo - WIL407

959 SEK
Naxos Flamingo har en varm kopparnyans som ger ett gyllene och mjukt intryck till väggarna. Komplettera färgskalan med guldiga detaljer och mörkt trä för att få den rätta känslan i rummet. Beställ hem ett tapetprov för att se vart den passar bäst hemma hos dig.

Palazzo Snow - VEN501

959 SEK
Tapeten Palazzo Snow har en härlig struktur som framhäver den gräddvita kulören. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en neutral vägg som ger liv till väggarna. Beställ enkelt hem ett tapetprov för att hitta din favorit.

Ultino Oyster - VEN204

959 SEK
Tapeten Ultino Oyster har en härlig struktur som framhäver den ljusbruna kulören. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en neutral vägg som ger liv till väggarna. Beställ enkelt hem ett tapetprov för att hitta din favorit.

Alta Moonlight - UNI010

759 SEK
Tapeten Alta Moonlight Star lyser upp som en stjärna i rummet med sin ljuvliga ljusa nyans och härliga lyster. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en ljus neutral vägg fast med ett diffust mönster som inte tar över.

Uba Rock - TRI805

1 199 SEK
Den perfekta enfärgade tapeten för det typiska skandinaviska hemmet. En ljus greige tapet med oregelbundna prickar. Ett subtilt skimmer genomsyrar tapeten och skapar ett härligt och dynamiskt utrymme. Finns i fyra färgställningar.

Aponia Coffee - SOC115

959 SEK
Aponia Coffee som med sitt namn går i en härlig kaffebrun ton, man kan nästan ta på den magiska mjuka doften. Tapeten täcks av ett stilfullt melerat betongmönster och bildar en djup och ombonad känsla i rummet. Aponia Coffee finns i 18 olika färgställningar.

Cira Cream - SER004

999 SEK
Cira Cream är en gråvit melerad tapet med en struktur som ger ett liv till väggarna. Med sin ljusa kulör följer det stillsamma mönstret den klassiska och skandinaviska stiltrenden till punkt och pricka. Tapeten är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet.

Aponia Swan - PRI806

1 099 SEK
Gråbeige enfärgad tapet med lätt krackelerat och melerat betongmönster skapar ett stilrent intryck i rummet. Med sin ljusa kulör följer det stillsamma mönstret den klassiska och skandinaviska stiltrenden till punkt och pricka. Tapeten är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet.

Ima Snow - POD402

759 SEK
Ima Snow är en ljusbeige melerad tapet som gör sig fin i alla rum och hem. Med sin diskreta kulör är den ett fint alternativ till de enfärgade målade väggarna.

Kent

Tapetkollektionen Kent tar dig till den engelska landsbygden där morgondimman just har lättat och avtäcker ett stillsamt landskap. Ett vackert gods inbäddat i murgröna omgivet av frodig natur tornar upp sig och på andra sidan av den storslagna entrén möts du av eleganta tapeter där naturen får ta plats i form av vackra blad, pampiga blommor och kvittrande fåglar. Färgskalan går i mustiga kulörer som skapar en smakfull atmosfär i hemmet.

Kent

Tapetkollektionen Kent tar dig till den engelska landsbygden där morgondimman just har lättat och avtäcker ett stillsamt landskap. Ett vackert gods inbäddat i murgröna omgivet av frodig natur tornar upp sig och på andra sidan av den storslagna entrén möts du av eleganta tapeter där naturen får ta plats i form av vackra blad, pampiga blommor och kvittrande fåglar. Färgskalan går i mustiga kulörer som skapar en smakfull atmosfär i hemmet.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes