Morgongåva

Designer:

Hanna Wendelbo

August - 27015

Hör fåglarnas glada kvitter en solig vårdag när strålarna värmer skönt. Tapeten August är en ljus tapet med små gulliga fåglar som samsas på trädgrenar i brunt, grön och grått. Mönstret gör sig väl i ett barnrum såväl som i hallen. Detta fina mönster är designat av Hanna Wendelbo.

Ruben - 27002

899 SEK
De varsamt handmålade blå trellisrutorna i tapeten Ruben piggar upp rummet och ger en glad och upplyftande känsla. Ett klassiskt mönster som i sin enkelhet skapar effektfulla väggar och ger rummet liv. En tapet som passar utmärkt i hemmets alla rum men som också vackert binder samman olika rum med mer mönstrade tapeter.

Vera - 27013

899 SEK
Låt tapeten Vera stoltsera med sitt fina bladverk i en klassisk blå kulör och ljus botten. Att mönstret är varmsamt målat syns på dess väl sammansatta blad i ljuvliga former och storlekar som tillsammans skapar ett stillsamt och ombonat intryck till rummet. Tapeten passar väl i såväl hallen som köket, vart passar den bäst hemma hos dig?

Julia - 27010

899 SEK
Med ljusa tapeten Julia och dess söta mönster av ängsblommor i rosa, rött och gult förflyttas du till en livfull sommaräng där solens tidiga morgonstrålar värmer dina kinder och där nattens dagg ligger som små vackra glaspärlor på de gröna skira blombladen. En vacker tapet som förvandlar rummet till en sommardröm.

Sture - 27004

899 SEK
Den diskreta randiga tapeten Sture ger ett ombonat liv till rummet. Dess klassiska mönster med milda ränder i vitt och silver gör att tapeten passar väl i hemmets alla rum och vrår. Kollektionen Morgongåva är designad av Hanna Wendelbo och ska inge framtidstro och hopp genom sin ljusa färgsättning.

Stella - 27030

899 SEK
Små söta blommor i guld och vitt på en lugn olivgrön botten. Ljuvliga Stella har ett klassiskt mönster som inger hopp och och harmoni till rummet genom sina lugna färger. Oavsett om du väljer att ha Stella i köket eller sovrummet så är detta en klassiker som håller längden.

Junis - 27020

899 SEK
Små blad i en sober blå nyans samsas på en ljus botten. Vackra mönstret Junis ger ett harmoniskt intryck till rummet och passar i såväl barnrummet som köket. Tapetens näpna, diskreta mönster är ett utmärkt alternativ till den målade väggen. Junis finns i fyra utvalda färgställningar, designad av Hanna Wendelbo.

Maj - 27024

899 SEK
Sommarens alla ljuvliga blommor i blått, lila, rött och gult pryder denna mörkgrå botten. En blommig tapet som bjuder in till naturens flora året om och passar såväl i köket som vardagsrummet. Tapeten finns i tre olika färgställningar, designade av Hanna Wendelbo.

Morgongåva

En gåva, varje morgon. Tapetkollektionen Morgongåva är en hyllning till ljuset och växandet i ordets alla former. Mönstren och färgerna ger framtidstro och hopp genom den ljusa färgsättningen och de spirande formerna. Tapeterna i kollektionen har i flera fall lånat sina namn från de månader då växtligheten stoltserar som mest. En tapetkollektion designad av Hanna Wendelbo.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes