Skogsgläntan

Designer:

Hanna Wendelbo

Florian - 15901

899 SEK
Ett levande handmålat mönster där ett grått bladverk faller längs väggen. En tapet med gråa blad mot en vit basfärg ger ett nutida och klassiskt intryck. Tapeten gör sig bra i både kök, vardagsrum eller i en hall där den ger en behaglig övergång mellan ute och inne.

Athena - 15916

899 SEK
Mintgrön tapet i ett unikt medaljongmönster. Det eleganta mönstret är intresseväckande då du på långt avstånd inte ser ett faktiskt mönster, när du kommer närmre ser du ett subtilt smått mönster. Detta gör det enkelt att kombinera med din interiör och stil samtidigt som det ger karaktär och finess till rummet.

Lizette - 15908

899 SEK
Greige tapet med blommor och blad i lite utav en lantlig stil. Mjuka kontraster med skarpa kanter från det blommiga mönstret ger ett intressant intryck till väggen. Tapeten "Lizette" kompletterar en rad olika stilar och inredning, finns i totalt 6 färger.

Stensöta - 15927

899 SEK
Botanisk blågrå tapet med vita blad. Visste du att växten du ser på tapeten är Stensöta, som historiskt har använts som en medicinsk ört för att behandla magont, feber och andra sjukdomar? I tapetens botten ser vi en ljusblå nyans med gråa influenser, tittar du närmare ser du en subtil marmorering samt en skuggning från bladen.

Betula - 15933

899 SEK
Du kan nästan känna doften av den gröna bladkompotten i mönstret Betula. Denna botaniska svarta tapet är en riktigt "eye-catcher", en fängslande kvalitet där kontrasten mellan grönt och svart skapar något helt unikt.

Skogsgläntan

Sinnesro. Att sitta i en skogsglänta på en mossbeklädd stubbe och se solen vandra mellan trädstammarna. I fjärran hörs en fågel sjunga sin stillsamma sång. Det luktar skog och jag andas djupt. Andetaget fyller mig med skogens energi och ger mig kraft och återhämtning.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes