Tapetnyheter – Mars 2017

Äntligen har vi tagit klivet in i mars, årets första vårmånad. På pappret i alla fall, vädret är väl inte riktigt där ännu. Men det gör inget! För vi vet, vi vet att det kommer det bli ändring på det snart, bara vi håller ut. Och att hålla ut blir så himla mycket lättare när det vankas härliga och vårliga tapetnyheter!

Den 10/3 lanserar vi 3 nya kollektioner i butik och på midbec.se!

Five Lands – Tapetkollektionen Five Lands är den femte kollektionen från Miss Print där varje mönsterdesign är skapad i Miss Prints karaktäristiska retrostil. Grafiska former och noggrant utvalda kulörer utgör kollektionens härliga mönster!

Amazonas – Amazonas är en livfull tapetkollektion med koloniala influenser! Tropiska mönster och vackra färgställningar mixas med geometriska former och metallic-effekter. Tapetsera med Amazonas för effektfulla statement-väggar!

Soho – I tapetkollektionen Soho förflyttas den orientaliska mattan från golvet till väggen! Tapeter med verklighetstroget mattmönster, slingrande blommor och ormbunksblad i modern design utgör kollektionens mönster. De fina enfärgade tapeterna har en diskret ytstruktur som ger en betongliknande effekt på väggen.

 


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes