Tapetnyheter april – 2021

Fågelkvitter, värmande sol, och små sköra knoppar. Det är ett litet tag kvar tills det når sitt crescendo, men vårtecknen finns det där ute och de har börjat bidra var och en på sitt håll till vårens livfulla melodi.

För lite mindre än 1 år sedan lanserade en av våra designers, Lina Schnaufer, sin första tapetkollektion och nu kommer hennes andra – LINA 2!

I väntan på denna samt vårens fågelkvitter, värmande sol och sköra knoppar, kryp upp i fåtöljen och mys till det där hemma och börja planera vårens/sommarens väggprojekt.

Lika trevlig som vårsolen är för kinderna, lika trevliga är vårens tapetnyheter för väggarna!…

 

I mitten av april lanseras de 3 nya kollektionerna nedan i butik och på midbectapeter.se.  – LINA 2, INDUSTRI 2 samt BAHIA!

 

Lina 2 – I tapetkollektionen Lina II bjuds du in till huset med fruktträden kring knuten, där kaffet står nybryggt på köksbordet och där daggvåt morgon sakta kryper mot svalkande sommarnatt. Här finns tid att slå sig ner en stund. I denna kollektion gör Lina en djupdykning i sin farfar Ewalds trädgård. Hon utforskar även barndomsminnen och försöker gestalta komplexiteten av växter och liv som förenas mellan då och nutid.

 

Industri 2 – Tapetkollektionen Industri II bjuder på många mönster med industriell charm. Mönster som rustika material, betong, putsstruktur och tegel med autentiskt slitage och fin patina i form av rostrött och stålgrått. Med kollektionens imponerande väggmotiv skapar du enkelt ett rum med arkitektonisk touch.

 

Bahia – I hjärtat av staden Marrakech finns det storslagna palatset Bahia med otaliga trädgårdar och blomstrande innergårdar. Dessa frodiga trädgårdar med exotiska växter och frukter har inspirerat till flera av tapetkollektionens mönster. Palatsets vackra väggmålningar och ytor täckta med traditionellt marockanskt kakel är också en stor inspirationskälla till kollektionen. Med matta och skimrande kombinationer på tapeternas ytor skapas volym och effektfulla uttryck på väggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes