FRI FRAKT

Tapetprover direkt till brevlådan

Vi vet att det kan vara svårt att se tapeter på en skärm, och en del av våra tapeter har också en lätt struktur. För att göra ditt beslut så enkelt som möjligt erbjuder vi ‘’provtapetsera ditt rum’’ samt fri frakt på tapetprover.

Detta gör att du kan få en bättre uppfattning om färgerna, mönstren och texturerna för varje tapet och fatta ett välgrundat beslut som du kommer att vara nöjd med i många år framöver.

Kan man beställa större tapetprover?

Ja, du kan kontakta din närmsta färgfackhandel och beställa ett avsnitt från 50 cm och uppåt. Standardstorlek för avsnitt är 110 cm. 

Hur lång tid tar leveransen?

Normalt sett tar leveransen av tapetprover mellan 3-4 arbetsdagar. Vid beställning av tapetmärken från andra länder, som till exempel England, kan det dock ta lite längre tid att få dina tapetprover levererade, räkna gärna med 8-10 arbetsdagar.

4 bra tips för dina tapetprover

Precis som Benjamin Frankling sa, “If you fail to plan, you plan to fail”. Ta dig tid att experimentera med dina prover och skapa en moodboard så du kan vara säker på att du gör rätt val för ditt utrymme.

1.

Flytta runt tapetproverna

rosa tapet med pioner och rosor med röd sammetsoffa

Ljus kan ha stor inverkan på hur både färg och tapet uppfattas, så det är en bra idé att flytta runt dina prover i rummet för att se hur de ser ut under olika ljusförhållanden. Testa både med

 • Naturligt ljus
 • rummets ljuskällor
 • morgonljus
 • kvällsljus.
2.

Sätt proverna brevid fokusmöbler

Placera proverna bredvid din älsklings-fåtölj eller annan viktigt inredning som du planerar att ha i rummet. Detta kan hjälpa dig att se hur färgerna kommer att fungera ihop och se till att rummet ser sammanhängande ut. Jämför även provet med golv och lister!

3.

Rum som du är nöjd med, länge!

moodboard tapeter anemone bodri

Att sätta ihop en moodboard kan vara ett roligt och användbart sätt att organisera dina idéer och se hur olika färger och mönster kommer att se ut tillsammans. Foto: @coloramamora

4.

Ta med provet till butiken

tapetprover jämföra med möbler i butik

Slutligen, om du gör andra inredningsval, som att välja möbler eller accessoarer, ta med tapetprovet som referens. Detta hjälper dig att se till att allt i ditt rum fungerar harmoniskt tillsammans.


This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
  Varukorg
  Kundkorgen är tom
  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
  Do you wish to visit the site in English?
  Yes