Tips på lekfulla tapetkombinationer till barnrummet

Som föräldrar gör vi allt för att skapa en trygg och lekfull uppväxt för våra barn. Kärlek och värme är så klart de viktigaste byggstenarna i det pusslet men inte långt efter kommer ett hem med trygghet och glädje. Hos oss hittar du tapeterna för att skapa lekfulla väggar i barnens rum!

Tips inför tapetvalet

1

Fondvägg till barnrummet

En mönstrad fondvägg med enfärgade tapeter i neutral färg är ett populärt val. Här ser vi en ljus tapet med söta valar som simmar omkring.

SE DESIGN

2

En mönstrad fondvägg

En mönstrad fondvägg och tre väggar med annat mönster i liknande färger. Här ser vi tapeterna;

POMONA & PER

3

Skapa kontrast med textiler

Textil och tapet är ett maka par. Använda en neutral tapet till barnrummet med färgstark sänghimmel, bäddset eller gardin.

SE DESIGN

4

En fantasivärld för de små

När det kommer till barnrummet brukar vi våga mer med färg och form och det tycker vi är helt rätt! Charmiga mönster och färgsprakande tapeter väcker både fantasin och kreativiteten hos kidsen. Varför inte använda tapeten som en pekbok eller vid läggdags berätta historier om motiven?

SE DESIGN

Lekfulla kombinationer till barnens rum

Självklart kan man också köra den klassiska tapetkombinationen- samma mönstrade tapet på alla fyra väggarna i ett rum. Men när det finns så många fina tapeter att välja mellan är det kul att inte behöva begränsa sig till bara en tapet, en färg eller ett mönster, och det kanske dämpar beslutsångesten åtminstone en aning..!?

Ett av våra populäraste mönster är Anemone i olika färgställningar vilket är ett bra alternativ om man är ute efter en mer åldersneutral tapet, men självklart har vi även många andra fina tapetmönster.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes