Enkelt pumpa-pyssel till Halloween

Fixa fin-fina pumpor till Halloweenfirandet utan att behöva kladda med en riktig pumpa. Dessa enkla papperspumpor tar bara några minuter att göra, det blir dekorativt och det bästa är att du kan återanvända dem nästa år!

Pyssla pumpa av tapet

Vik ett A4 papper på mitten och använd något runt som mall men låt lite av föremålet sticka ut över den vikta delen så att det inte blir en hel cirkel. Klipp sedan ut och veckla upp så har du en pumpamall. Ansa lite i kanterna om du tycker att den blir för rund.

Rita av mallen på tapet eller annat papper och klipp ut så att du får 6 lika bitar. Vik dem på mitten så att de dekorativa sidorna möts.

pyssla pumpa av tapet till halloween anemone

Montera sedan ihop dem med baksida mot baksida genom att limma eller använda dubbelhäftande tejp. Ansa dem längs kanterna om de inte passar helt perfekt.

pyssla pumpa av tapet till halloween montera delarna

Klipp sedan till en stjälk som du fäster högst upp. Tadaa! Fina pumpor till Halloween-middagen.

pumpor av tapet anemone

Gör gärna några stycken i olika storlekar som du kan placera ut på bordet eller på andra ställen i hemmet.

pumpor av tapet anemone

Lätt som en plätt och du kan använda dem år efter år. Vill du ha ännu mer Halloween-känsla över dem, så gör dem istället av papper i den klassiska pumpafärgen orange…

Inga tapetstuvar liggande hemma? Välj en eller flera tjusiga tapeter och beställ A4-prover till ditt eget Halloween-pyssel.

signatur blogg

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes