Blog Two Columns

Tillsammans med Malin Mörner har vi tagit fram ett härligt påskpyssel med tapet. Ett pyssel där du får lov att vara hur kreativ du vill och som du kan göra tillsammans med hela familjen.

“Detta pyssel är perfekt för både vuxna och barn, man får vara så kreativ man vill, och alla kan göra det tillsammans!”

Main Title

Till detta pyssel behöver du:

 • Tapet
 • Färg och pensel
 • Lim
 • Sax
 • Brads/Jungfruben eller lim
 • Påskägg

Instruktioner

 1. Samla ihop påskägg du har hemma. Jag har målat om de ägg som hade påsk-mönster med vanlig väggfärg som jag hade hemma, det går även bra med valfri hobbyfärg. De påskägg som var neutrala valde jag att behålla som de var.
 2. Se över vilka tapeter du har hemma och klipp ut mönster från tapeten eller gör egna mönster. Klistra fast tapetbitarna som du önskar på äggen, det är fritt fram att vara så kreativ som du bara vill. Jag hade en tapet med stora blommor och då valde jag att klippa ut flera av dessa och sätta på varandra och klämma fast med ett jungfruben eller lim. En annan tapet var småbladig och där lät jag bladen gå som ett band runt hela ägget. Med den småblommiga tapeten så satte jag bara fast massor med små blommor i lagen på påskäggets lock. Klistra fast dina valda mönster med lim och låt torka
 3. Fyll ägget med vackert silkepapper eller bakplåtspapper, godis i samma färg som ägget och dekorera med lite torkade blommor om du vill.

“Tips! Klipp även ut alla blombladen och böj uppåt så att blomman får en fin form.”


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
  Varukorg
  Kundkorgen är tom
  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
  Do you wish to visit the site in English?
  Yes