Våra mönster kommer till liv

3 mars 2016

Mellan det att dagen börjar och slutar möts vi av fler mönster än vad vi tänker på. Löven på träden smälter ihop och bildar ett mönster – ringar på vattnet blir ett annat. Och högen med äpplen i olika nyanser i mataffären skapar ett tredje. Vi insåg att man kan springa på våra mönster lite här och var. Ta en titt och se var vi hittade dem!


Bland dagens nyheter

midbec wallpaper pattern newspaper tidning morgon kaffe morning tapet tapetsera
Du kanske snoozar ett par (eller tjugo) gånger. Till slut gnuggar du sömnen ur ögonen och börjar din dag.

När du sitter där vid frukostbordet och ska läsa tidningen blir det lite svårt att fokusera. Det känns nästan som att bokstäverna flyter ihop med varandra. Lite som i några mönster i vår kollektion Hantverk – och du inser fort att tidningen kan vänta till lunchrasten istället. Däremot kanske du har blivit lite sugen på en kopp kaffe?

 

Hur vill du ha det?

midbec wallpaper pattern newspaper tidning morgon kaffe morning tapet tapetsera svart kaffe black coffeemidbec wallpaper pattern newspaper tidning morgon kaffe morning tapet tapetsera milk mjolk latte
Hur man dricker sitt kaffe kan nästintill vara en del av ens personlighet. Svart med en sockerbit, en dubbel espresso, en enkel espresso (men gärna tre stycken på raken) kanske 90 % skummad mjölk och resten kaffe, en stor cappucino på lättmjölk med tre sockerbitar eller kanske en liten koffeinfri latte gjord på sojamjölk?

I kollektionen 50 Shades finns flera nyanser av kaffe. Vilket kaffe vill du ha på väggen?

 

Person efter person

midbec wallpaper pattern newspaper tidning morgon kaffe morning tapet tapetsera people manniskor folk
Det finns någon särskild gräns när människor slutar vara människor och förvandlas till en stor klunga. Du kanske tänkte på det idag när du korsade din närmaste shoppinggata eller om du någonsin har varit på IKEA en lönehelg. Du ser knappt var den ena människan börjar och den andra slutar.

GIF 5

 

 

I jakt på lite middagsmat

GIF 6
Det är egentligen inte så konstigt att konstnärer har använt sig av frukt, mat och dryck i olika former som motiv i många, många år. Under en tur i mataffären kan allt ifrån ett äpple till en konservburk med soppa agera inspirationskälla. Därför kanske det inte är så konstigt att saker som äpplen, bakverk eller fikonen på bilden har hittat till våra tapeter.

 

Små små droppar

midbec wallpaper pattern newspaper tidning morgon kaffe morning tapet tapetsera regn rain drops
Lika irriterande som en plötslig regnskur kan vara utan paraply på vägen hem – lika mysig kan den vara när du sitter inomhus och hör dropparna smattra på plåttaket ovanför.

 

Blinka lilla mönster där

midbec wallpaper pattern newspaper tidning morgon kaffe morning tapet tapetsera stars stjarnor stjarna star
Har du också drömt om att sova under stjärnorna? Vem har inte det. Nu kanske du inte känner för att sätta upp stjänmönstrade tapeter i taket. Men det är minst lika mysigt att sova omgiven av stjärnor som det är att sova under dem. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes