Utflyktstips: Se Hannas alster på Norrvikens Trädgårdar

13 juni 2018

Utanför Båstad ligger Norrvikens Trädgårdar, en magisk plats med vackra trädgårdar med olika teman och stilar. Denna plats har en särskild betydelse för vår designer Hanna Wendelbo och just nu pågår här en utställning med Hannas akvareller och mönster.

Hanna på Norrvikens Trädgårdar

Fram till den 25 juni pågår utställningen med Hannas mönster i Villa Abelin som ligger i parken. Här kan du se flera av hennes akvareller som sedan har blivit vackra tapetmönster. Men du hittar även Hannas alster om du strosar runt bland de prunkande trädgårdarna i form av svävande blomstermandalas.

HannaWendelbo-Blomstermandala-Norrvikens-1

Med växtmaterial från trädgårdarna har Hanna genom sitt kreativa blomsterpill skapat 4 olika blomstermandals med koppling till Norrviken.

HannaWendelbo-Blomstermandala-Norrvikens-2

Om du är nyfiken på hur det gick till när Hanna skapade dessa fängslande konstverk och varför Norrviken har en speciellt plats i hennes hjärta så berättar hon mer i sitt blogginlägg ”Svävande blomstermandala på Norrvikens Trädgårdar”.

HannaWendelbo-Blomstermandala-Norrvikens-3

Så har du vägarna förbi Norrvikens Trädgårdar eller vill göra en trevlig utflykt i sommar är detta väl värt ett besök! Och Hannas svävande blomstermandalas kommer att finnas för beskådan hela sommaren.

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes