Tips på grym tapetinspiration!

10 augusti 2016

Vissa av oss har förmågan att lätt som en plätt kunna visualisera hur ett rum kommer att se ut färdigtapetserat och inrett medan andra av oss råkar sakna just den förmågan…

Miss-Print-tapet-retro-blad-midbec-tapetinspiration

Men det är absolut inget att skämmas för, att det bara dyker upp ingenting, blankt, nada i synfältet när ens partner utbrister, “Åh, kan du tänka dig hur fin den här tapeten skulle bli i vårt kök?! Jag kan verkligen se det framför mig!” bläddrandes bland tapetböcker. Paniken stiger något inom en för man känner att partnern vill ju verkligen att man ska kunna se detta framför sig och uttrycka sitt samtycke till tapeten… Vissa av oss samtycker i ren panik medan andra försöker sig på ett försiktigt- “Nja, har svårt att se det framför mig…”

Men lugn, gör nu så här i fortsättningen: säg att du måste på toa, väl där inne sätter du dig och googlar för på das internet så finns det oändligt med tapetinspiration! Folk delar med sig av sina nytapetserade hem till höger och vänster och att behöva visualisera något är sedan länge passé! En utmärkt sida till “panik-googling-inne-på-toa-i-tapetaffären” är Styleroom.se, och här kommer tips på några inspirationsalbum med midbec-tapet!

Barnrum

Denna prickiga tapet från kollektionen Everybody Bonjour är ett sött alternativ till ett barnrum! Den har en behaglig pastellgrön nyans som både passar till en modern interiör eller till ett barnrum med retrotouch. Och för att se hur tapeten ser ut i just ett barnrum, klicka här!

Everybody-Bonjour-prickig-tapet-midbec-tapetinspiration

Hall

Hallens väggar förtjänar verkligen mer än vad vi oftast brukar ge dem. Stormönstrad svartvit tapet från Orla Kiely blir riktigt läcker tillsammans med svartvit-rutigt golv! Och hur ser då det faktiskt ut? Klicka här!

Orla-kiely-retro-blommig-tapet-midbec-tapetinspiration

Kök x 2

Det händer att man ibland förälskar sig i en tapet som t.ex mönstret Mountains från kollektionen Miss Print 2. Man vill så gärna ha den i sitt kök men vet inte om man vågar. Man behöver se mer, och efter att ha spanat in detta kök så är definitivt alla tvivel borta! För vem vill inte äta frukost vid en soluppgång varje morgon!?

Miss-Print-2-retro-tapet-midbec-tapetinspiration

Att satsa på retro i köket är aldrig fel. Tillsammans med vita skåpluckor i ett mindre kök blir denna turkosa tapetpärla från Miss Print alldeles underbar! Och för att slippa visualisera detta på egen hand så klickar du här!

Miss-Print-tapet-retro-midbec-tapetinspiration

 

Det är faktiskt helt ok om även du som kan visualisera dig ett färdigtapetserat rum spanar in ovan inspirationsalbum. För man kan ju aldrig få för mycket tapetinspiration! Och vill du inspirera andra med bilder på midbec-tapeter från ditt hem så gör du det här.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes