Tapetnytt- ny kollektion Rialto

23 november 2016

Motarbeta novembermörkret med fantastiska tapeter som piggar upp! I nya tapetkollektionen Rialto rör vi oss genom årets olika årstider.

tapetnyheter-rialto-tapeter-midbec

Kollektionens botaniska mönster fångar charmen, magin och nyanserna i varje årstid där vackra magnolior, slingrande blomrankor och rofyllda trädmotiv utgör kollektionens tapetmönster. Färgpaletten går från milda ljusa pastelltoner till mer dova, djupa kulörer.

tapetnyheter-rialto-tapeter-magnolior-midbec-tapetnytt

Det finns många vackra mönster i Rialto men en personlig favorit är magnolian. Inte bara för att det är ett vackert motiv utan för att det är ett motiv som tar mig till vårens härliga ljus, fågelsång och blommande natur.

tapetnyheter-rialto-tapeter-gront-midbec-tapetnytt

Kanske synd att prata vår nu när årets julmånad stundar men hur mysigt det än må vara med julstök och julbelysning så kör jag gärna på vår året om inomhus! Och räknar man på det så är det ju i stort sett bara tre månader under året som inte innehåller någon form av vår- oktober, november och december. Alla andra månader är antingen ett förstadium till vår, faktiskt vår eller rester av våren (även om vissa kallar just den sista delen för sommar/sensommar…). Men för dig som ändå älskar hösten, som omfamnar doften av stearinljus och myser under varma filtar finns även mer mustiga & varma kulörer i Rialto.

tapetnyheter-rialto-koppar-tapeter-midbec-tapetnytt

Se kollektionens alla mönster och färgställningar här eller i butik! Och vill du lära dig mer om trädet Magnolia så kan du göra det här.

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes