Månadens look: Sunshine 24/7

4 april 2016

midbec wallpaper tapet inspiration sommar summer decorate inredning sol sunshine surfer light 1
Uteserveringarna har haft premiär, det går att ta en kaffe i solen (det vill säga när solen inte har en alltför dålig dag).  Varje gång man öppnar garderoben tittar man på de där shortsen som man hade förra sommaren. Deras högsäsong är kanske inte riktigt här, men vi närmar oss nu!

Det är inte lång tid kvar till sommaren och varma nätter som aldrig tar slut. Vi närmar oss härliga bad och sand mellan tårna. Dock kan vi tycka att det går lite väl långsamt. Och med tanke på att vi lever i en värld där det (än så länge) inte är möjligt att snabbspola tiden kan man alltid skapa sig en egen sommarillusion hemma. Något som piggar upp lite fram till att den riktiga sommaren börjar.

midbec wallpaper tapet inspiration sommar summer decorate inredning sol sunshine surfer light flora 1

Sol inne, sol i sinne
En idé är ju att skapa sig ett eget hemmasolarium. Att byta ut alla lampor mot lysrör med UV-ljus, luta sig tillbaka och börja jobba lite på brännan. Men det kanske varken är särskilt hemtrevligt eller hälsosamt… Däremot är det aldrig fel att få in mer ljus i hemmet. Förutom att hitta härlig belysning i olika former handlar det om att ge solljuset bästa möjliga chans att nå in i alla rum. Tunga, mörka gardiner hör hösten och vintern till. Tänkt ljust, skirt och lätt.

MID.Blogg.Spring.2


Som en dag på stranden
Fyll en vas med glas som har slipats mjuka av hav och sand. Dekorera med snäckskal i olika storlekar och hitta ljusa, vackra blombuketter att sätta i enkla vaser. För dig som vill inspireras på ett mindre bokstavligt sätt kan du istället låna de gyllene tonerna från sommarens varma stränder. De skimrande nyanserna som vi längtar efter. Ett sätt att få in guldaktiga toner i ett rum är med vår nya kollektion Arcadia – som är fylld av rogivande mönster och flera olika nyanser.

midbec wallpaper tapet inspiration sommar summer decorate inredning sol sunshine surfer light oxygen 1

Ta vara på solstrålarna
Ytor som både glas och speglar kan också ge hemmet en ljusare känsla. De kan fånga upp solens strålar och sprida ljus över ett helt rum. Ett enkelt sätt att göra det på är med hjälp av glasvaser i olika former och färger – som sedan kan fyllas med alla vårens och sommarens blommor.

Låt en vacker vas tillsätta en färgklick i ett rum med ljusare färger, eller fånga upp färgerna som du redan har på tapet och möbler. En vas kan även vara ett sätt att plocka upp en turkos detalj i tapetmönstret – som exempelvis en söt fågel som sitter på en gren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
  Varukorg
  Kundkorgen är tom
  This site is registered on wpml.org as a development site.
  Do you wish to visit the site in English?
  Yes