Julklappstips – Muggar från Göteborgsfabrikerna

4 december 2015

”Bara den 4 december” tänker man och skjuter fram julklappsshoppingen några dagar till. Vips så står man där, den 22 december – svettig, panikslagen och smått förbannad över varma vinterkläder bland för mycket folk och den dåliga julklappen som man plockat till sig i ren desperation, i en milslång kassakö med resten av stan som tänkte ungefär samma sak som man själv den 4 december…

Detta vill vi för allt i världen att du ska slippa i år! Därför vill vi dela med oss av ett grymt julklappstips – Läckra muggar från Göteborgsfabrikerna designade av Björn Nilsson! Yes, samma grymma Björn Nilsson som designar våra tapeter- deisgned by midbec!

muggar björn nilsson

Så vad tänkte då Björn när han designade dessa fin-fina muggar? Jo, att skapa en känsla av igenkännande samtidigt som de ändå skulle kännas helt nya, och att man ska kunna blanda olika mönster i samma färger och ändå få ett enhetligt intryck.

Mixa & matcha efter personlig smak och tycke!

Gå all in på både färg och mönster och få en härlig uppsättning av personliga favoriter!

muggar

Eller mixa olika färger inom samma mönster:

muggar

Eller fokusera på en färgställning men gå loss på en mix av flera mönster!

muggar

Muggarna säljs i 2-pack för 299:- och du kan köpa dem här! Och läsa mer om muggarna i ett annat trevligt blogginlägg här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes