Inspiration till barnrummet

15 februari 2016

De små knubbiga varelserna på två ben som stapplar fram för att upptäcka världen börjar sin resa i sitt rum. Att skapa ett harmoniskt men också ett lekfullt rum är en utmaning för alla föräldrar. Det finns mycket att välja på, här har vi tagit fram några godbitar. Dags för inspiration!

 

Inspiration till ditt barnrum

Vart börjar man? 

Börja med att hitta en färg ett mönster eller en inredningsdetalj du tycker om. Bygg upp rummet utefter detta. Olika former blev vårt nyckelord. Stjärnor, prickar, rubiner och trianglar fick harmonisera tillsammans.

Barntapeter

Det finns en uppsjö av barntapeter för alla åldrar och smaker. Att tapetsera barnrummet gör det levande och lekfullt. Tapeter från kollektionen Everybody Bonjour pryder väggen med stjärnor och prickar på en diskret mintgrönbotten. Ett barnrum för både stora och små, kille som tjej.

 

Desenio posters - Panda &

Ge liv åt dina väggar! 

Pandor är ett utav de gulligaste djuren som finns med sina stora oskyldiga ögon. Denna underbara poster med pandan och & tecknet kommer från Desenio. Desenio har mängder av söta och roliga posters till barnrummet.

Nalleriet - Panda

Vi valde att följa upp pandan på väggen med en betydligt mjukare och gosigare panda. Nalleriet har denna kramgoa panda i bruna och beigea toner. Barn får ofta en favoritnalle de släpar med sig överallt. De hänger hårt under armen på de knubbiga små varelserna och ska med till matbordet, bilen, leken i sandlådan och till sängen. Dessa mjuka djur får stå ut med mycket, tur de går att tvätta!

Jollyroom - Förvaring

Förvaring är A & O i ett barnrum med alla leksaker och prylar som det snabbt blir. Jollyroom har en serie som heter Alice & Fox. Denna serie är helt fantastisk! Massor utav möbler, förvaring, lampor med mera.  Lådorna ovan kommer från just den serien och finns i ett flertal färger.

Sätt igång och gör om!

Skicka gärna in bilder till oss på just era barnrum.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes