Inredningsexperten tipsar: Skapa en välkomnande hall i sommartorpet

7 juni 2018

– Inlägget innehåller reklam –

Dörren till sommarboningarna står på vid gavel sedan länge denna fantastiska försommar! Och nu när sommartorpets hall verkligen får se dagens ljus var och varannan dag är det kanske dags att den får sig ett lyft? I samarbete med inredningsexperten Ann Wahlgren har vi tagit fram ett helhetsförslag för hur du skapar en välkomnande hall i sommartorpet!

Kort om inredningsexperten Ann

inred-sommartorpet-ann-midbec-tapeter

Ann Wahlgren är andra generationen som äger och driver butiken Måleriman AB, en Coloramabutik i Borås som startade redan 1974. Ann arbetar dagligen med att ta fram inredningsförslag och helhetslösningar utifrån kunders behov och önskemål.

Retrohall i sommartorpet

Dra igång sommarsäsongen i torpet eller stugan med en välkomnande hall i retrostil.

retrohall-sommartorpet-midbec-tapeter

I detta inlägg får du förslag på tapeter, golv, färg och annan inredning för att kunna skapa en komplett hall i torpet eller stugan.

retrohall-i-sommartorpet-midbec-tapeter_1

Tapet

På väggarna i hallen sätts nya tapeten MISP1248 från kollektionen Kinfolk, Miss Print. Det är en ljus turkosgrå nyans med vita pickar och svart mönster som ger hallen ett ljust och fint intryck. Tapetens mönster i form av blomrankor i retrostil gör hallen både välkomnande och ombonad.

retrohall-i-sommartorpet-Kinfolk-midbec-tapeter_2

Golv

För att matcha tapeten läggs ett svart-vit rutigt vinylgolv från Tarkett som heter Echiquier 2 Black White. Det är ett lättskött och slitstarkt golv, idealiskt för nakna sommarfötter som springer ut och in under soliga dagar med sand och jord mellan tårna. Golvets mönster är klassiska svart-vita rutor i mindre format för mer wow-effekt. Tapetmönstret plockar upp det svarta och vita i golvet vilket gör att hallen får ett enhetligt intryck även om det är olika mönster i golv och tapet.

retrohall-i-sommartorpet-golv-midbec-tapeter

Färg

Hallens lister och karmar målas i Alcro Servalac Finess gbl 880 Skyar. En grå kulör som tål hallens slitage både vad gäller kulör och färgtyp. Den ljusare grå kulören 813 Fjäder passar bra att använda till att måla annan inredning som en pall eller sittbänk till hallen.

retrohall-sommartorpet-färg-midbec-tapeter

Inredning

Övrig inredning som t.ex. hatthylla kan gärna vara i metallen krom eller i svart kulör. Inred gärna med fina retrodetaljer och mjuka upp intrycket med ljusa träslag som t.ex. en knopplist i trä.

retrohall-i-sommartorpet-Kinfolk-midbec-tapeter

Gillar du denna retrohall? Du hittar alla produkter hos Måleriman Colorama Borås och i Coloramas butiker.

Ta del av fler inredningsförslag från experten – > Vårfint kök & Tufft barnrum

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes