Inredningsexperten tipsar: Så skapar du ett vårfint kök

1 mars 2018

– Inlägget innehåller reklam –

Går du i renoveringstankar av köket eller kanske håller på att bygga helt nytt? För att underlätta alla val som ska göras vid nybygge och renovering så har Midbec i samarbete med den duktiga inredningsexperten Ann Wahlgren här tagit fram ett helhetsförslag för hur du skapar ett vårfint kök! Detta är det andra av flera kommande inlägg där inredningsexperten Ann tipsar. Det första inlägget hittar du här.

Kort om inredningsexperten Ann

Inredningsexperten-tipsar-Ann-maleriman-midbec-tapeter

Ann Wahlgren är andra generationen som äger och driver butiken Måleriman AB, en Coloramabutik i Borås som startade redan 1974. Ann arbetar dagligen med att ta fram inredningsförslag och helhetslösningar utifrån kunders behov och önskemål.

Möt våren i ditt kök

Vem vill inte ha ett inspirerande och ljust kök vår? Med mjuka härliga pasteller möter vi vårens varma morgonsol vid köksbordet!

Inredningsexperten-tipsar-kök-kakel-golv-midbec-tapeter

På golvet i detta kök läggs ett tåligt golv från Tarkett Starfloor Click i nyans Cool Grey. Det är ett slitstarkt golv som inte är känsligt för vattenstänk. Perfekt för vattendroppande händer vid disk och matlagning. Dessutom är det ett enkelt golv att hålla rent.

På väggarna sätts en vårskön tapet från kollektionen Impressionist W009101. Det är en ljus tapet med mjuka pastellfärger i olika kulörer. Nyanser som är lätta att matcha med gardiner, dukar och kökshanddukar.

Till denna tapet sätts ett blankt kakel från Konradssons 8384 Cambridge Musgo Grön i måtten 7,5×15 cm. Dessa plattor är inte helt släta utan har en lite ojämn yta och lite ruffiga kanter som ger ett mer livfullt intryck och en mjukare känsla till köket. Den något mörkare gröna kulören blir en fin kontrast till den ljusa tapeten.

Inredningsexperten-tipsar-kök-kakel-midbec-tapeter

Istället för vanliga vita lister i köket väljs kulören Nr 6 Gråtrut från Alcro. Genom att välja en avvikande kulör på listerna så framhävs både möbler och tapet på ett snyggt sätt. Kulören på köksluckorna förslås som vit.

Inredningsexperten-tipsar-kök-midbec-tapeter

Tips! Om du får över tapetrester från tapetseringen så kan du använda det som bordsduk i köket vid en finare dukning. Eller varför inte lyxa till vardagen med en vacker tapetduk.

Inredningsexperten-tipsar-tapeter-till-kök-midbec-tapeter_1

Gillar du detta kök? Du hittar alla produkter hos Måleriman Colorama Borås och i Coloramas butiker.

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes