Inredningsexperten tipsar: Hur du kan kombinera ”Brittsommar”

29 maj 2020

– Inlägget innehåller reklam –

Vi går sakta men säkert mot härliga sommartider och kanske är du på jakt att förnya väggarna hemma? Inredningsexperten Annika Sjöberg tipsar om hur du lätt kan kombinera fina mönstret ”Brittsommar” ur nya kollektionen Lina. 

Kort om inredningsexperten Annika

Annika Sjöberg arbetar i butiken Måleriman AB, en Coloramabutik i Borås som startade redan 1974. Annika arbetar dagligen med att ta fram inredningsförslag och helhetslösningar utifrån kunders behov och önskemål.

Lina och brittsommar

En helt sprillans ny kollektion från Midbec. Den heter ”Lina” och är den första tapetkollektionen av Midbecs nyvunna duktiga designer som heter just Lina Schnaufer. Med tanke på hur magisk denna kollekionen är så hoppas vi att det blir många fler.

Karta Lina brittsommar Midbec
Då jag var ombedd att bara välja en tapet, vilket var näst intill omöjligt, föll jag lite extra för just den som heter ”Brittsommar”.  Med mörk botten och klara vackra färger! Trots att den har många kulörer i både blommor och blad så harmoniserar allt fint ihop och blir bara helt ljuvlig. Då tapeten med all sin färgprakt kan sättas i vilket rum som helst så tänker jag mig denna gången att utmana lite och sätta den på väggarna i ett barnrum.
Vem skulle inte vilja leka i ett rum med alla dessa glada kulörer? Det bästa av allt är att nästan alla leksaker kommer att matcha med varandra. 

Kombinera brittsommar leksak färger
Självklart gör sig denna mysiga tapet bäst på alla väggarna i rummet. Det krävs då lite mod och att man tänker igenom resten av inredningen och kanske håller sig till lite mer enfärgade textilier såsom gardiner, sängkläder och lampskärmar.
I kollektionen Lina så finns det även en supersöt tapet som heter Anna”. Den är väldigt småmönstrad med blad och går i princip i samma kulör med dess botten. Vilket gör att denna nästan upplevs enfärgad på långt håll och kan därför bli ett perfekt komplement på resterande väggar i rummet.  

Kombinera brittsommar Anna
Om man istället är lite mer försiktig har även Midbec en hel del fina enfärgade kalkstrukturerade tapeter som harmoniserar väldigt fint med ”Brittsommar”. På bilden har jag plockat ut några exempel ur kollektionerna ”Kalk 2” samt ”Solitär”. Framför mig så ser jag minst två väggar med ”Brittsommar” och resterande i någon av de andra tapeterna.

Lina Midbec
Vill man mysa till det ordentligt så varför inte lägga in en mysig fluffig matta? Allra helst över hela golvet och varför inte måla även listerna i matchande kulör. 

Kombinera Brittsommar tapet och matta

Blev du inpirerad och vill göra likadant? Du hittar alla produkter hos Måleriman Colorama Borås och i Coloramas butiker.

//Rebecca
[email protected]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes