I Midbecs vårkollektion

18 mars 2016

Nu råkar vi ju inte hålla på med kläder. Men mode och tapeter ligger trots allt inte så långt ifrån varandra. Det handlar om mönster, färger och olika uttryck som säger något om vem du är och vad du tycker om. Den enda egentliga skillnaden är att det ena är på kroppen och det andra är på väggen.

Eller det kanske finns några fler olikheter… som tapetklister, dragkedjor och knappar och så. Men det är mer eller mindre sak samma. Och om vi hade presenterat en vårkollektion hade den sett ut på följande vis.

Midbec blogg spring collection wallpaper fashion runway varkollektion varmode 1
Grönt och härligt skönt
Kajsa har på sig en härlig och luftig skjortklänning med vackra växtmönster i olika nyanser av grönt – från kollektionen Oxygen. Till det har hon valt en klassisk Lilla My-inspirerad frisyr. Regnskogen möter Tove Janssons Mumindal i denna inspirerande look.

Midbec blogg spring collection wallpaper fashion runway varkollektion varmode 2
Ordets makt
Det effektfulla mönstret i Naimas kort skurna jacka framhäver de mörka tonerna i hennes långa, svallande hår och mörka ögon. Det praktiska plagget, från kollektionen Hantverk, kommer att bli en solklar favorit under hela våren.

Midbec blogg spring collection wallpaper fashion runway varkollektion varmode 3
Från topp till tå
Gör ett dramatiskt intryck genom att flytta mönster från toppar och tröjor till byxor och shorts. De bekväma byxorna, med mönster ifrån kollektionen Miss Print är perfekta för dig som vill börja plocka fram lite mer mönster när vi går mot varmare månader – men inte riktigt är redo att lämna de lite mörkare tonerna från vintern. Det bästa från båda årstider helt enkelt!

Midbec blogg spring collection wallpaper fashion runway varkollektion varmode 4
Jag ser livet i rosa
Långt, långt inne i garderoben finns en helt magisk värld. En värld av ljusa, skira pasteller och härliga nyanser som inte har fått se dagens ljus sedan i september. Men likt Lucy i Narnia öppnar vi nu porten till denna magiska värld. Kajsa har till och med låtit vårfärgerna förflyttas till håret – förutom att klä sig i dem, med sin kappa från vår nya kollektion Flora. Och intill henne står Vera och är grön från axlar ner till knäna i mönster från Oxygen.

Midbec blogg spring collection wallpaper fashion runway varkollektion varmode 5
Stilrena mönster
Varje år börjar jakten efter den perfekta vårjackan – den ska vara tunn, men ändå värma lite på något kyligare dagar. Och många letar efter något som är stilrent nog att kunna matchas med hela vårgarderoben. Men stilrent behöver aldrig betyda tråkigt. Som de här vackra mönstren från Flora.

Midbec blogg spring collection wallpaper fashion runway varkollektion varmode 6
Blommönster mot oväntade färger
Mönster med blommor och blader behöver inte betyda explosioner av starka färger. Ibland kan man välja något mer nedtonade alternativ – exempelvis det här mönstret på Amandas vackra blus, från kollektionen Oxygen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes