Glöm inte far på söndag!

9 november 2016

Så här i vuxen ålder tillverkar man inte så ofta presenter till sina föräldrar längre. Men man minns ju hur glada de blev för alla teckningar som ens flitiga små fingrar massproducerade på dagis eller för alla smörknivar och träskedar man slöjdade till i skolan… Så varför la man ner det där att skapa ovärderliga konstverken som de blev så glada över?!

Egentillverkade presenter är alltför underskattat, så nu till fars dag är det helt enkelt dags att plocka fram vattenfärgerna eller täljkniven och börja skapa! Men vad ska man skapa? Varför inte ge sig på den mest klassiska av alla fars dag-presenter, slipsen! Du har säkert köpt en och annan genom åren till far men har du någon gång skapat en av tapet?! Det tycker vi att det är dags för nu så spana in våra fina tapetslipsar nedan. Enkelt, snyggt & uppskattat…!

slipsar-till-far-fars-dag-2016-presenttips-midbec-tapeter

Slipsar till far!

Var slips har sin bärare och nedan kan du se vilket slipsmönster som passar just din pappa!

slips-till-far-fars-dag-2016-tapeter-midbec-1

Till Sportpappan som aldrig missar ett idrottsevenemang passar ett klassiskt rutmönster från kollektionen College medan Spexpappan som alltid bär slips med julmotiv på julafton mycket väl kan bära upp en mer färgstark slips från kollektionen Cabana alla andra dagar på året.

slips-till-far-fars-dag-2016-tapeter-midbec-2

Till Retropappan som gärna klär sig som sin egen pappa rekommenderar vi detta retromönster i inte alltför grälla färger från kollektionen Miss Print och till Pappaskämtaren som alltid har ett härligt pappaskämt i bakfickan passar ett något mer lekfullt mönster i trendiga kulörer från kollektionen Levande.

slips-till-far-fars-dag-2016-tapeter-midbec-3

Hipsterpappan som faktiskt klär sig snyggt och hipt emellanåt klär bra i prickigt, gärna svartvit variant från kollektionen Brooklyn Bridge medan Trädgårdspappan som har nitisk ordning bland trädgårdsredskap och rabatter inte kan gå i annat än en slips med botaniska vibbar från kolektionen Kurioza.

Om du trots allt ändå vill köpa en slips till far så kan du hitta det här. Men vi lovar att tapetslipsen kommer att ge många minnesvärda ögonblick…!

Så glöm nu inte far på söndag!

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes