Ett barnrum tar form med tapet

23 maj 2016

I Herrljunga-trakten ligger den vackra grossahandlarvillan Åsen. Men så har det inte alltid varit, 2010 låg här ett hus byggt år 1946 som köptes av Johanna med familj. Johanna driver instagramkontot @snickargladjen och har sedan köpet 2010 arbetat med att förvandla huset till en vacker villa smyckad med snickarglädje!

snickarglädje

Stora förändringar har gjorts både på ut- och på insida av huset och när det var det dags att ge ett av villans barnrum ett ansiktslyft fick vi följa med en liten bit på familjens spännande renoveringsresa. I kollektionen Hantverk hittade Johanna inspiration från interiörbilden nedan och efter att stjärnorna hade godkänts av sonen startade förvandlingen!

sovrum-tapeter-stjärnor-midbec

Från grönt till stjärnor!

De militärgröna väggarna som kombinerades med ljus fondvägg skulle nu bli ett minne blott!

barnrum-före

Familjen valde att kombinera tre olika mönster ur kollektionen Hantverk vilket gav rummet ett mer harmoniskt intryck. Ljust men ändå effektfullt då stora och små stjärnor kombineras på samma vägg.

barnrum-inredning-tapeter-midbec

På övriga väggar valde familjen en tapet som har samma mönster som bottenmönstret på tapeten med små stjärnor, vilken man ser på väggen bakom sängens huvudgavel.

barnrum-inredning-tapeter-stjärnor-midbec

Dags för ett ansiktslyft även för ett rum hemma hos dig?

Här är tapeterna som familjen valde:

tapeter-stjärnor-hantverk-midbec

 

Vi tackar Johanna med familj för att vi fick följa med en bit på resan till deras drömboende! Om du vill se mer av deras vackra hus så ska du spana in instagramkontot @snickargladje för fina bilder och härlig inspiration!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes