Den största förändringen gör du med tapet

13 mars 2020

Det vankas vårtider och kanske vill du prova på något nytt? Förnya hemmet och skapa uttrycksfulla väggar! Det finns inget som förändrar känslan i ett rum som tapet. Med tapetserade väggar får hemmet en mer ombonad känsla och en starkare personlighet som sätter prägeln på hemmet. 

Förändra snabbt med tapet

Många uttrycker sin personlighet genom sin inredning och tapet kan verkligen förvandla ett rum. Vilken känsla vill du få fram? Vill du skapa ett lugn? Ska det gå åt det varma eller kalla hållet? Blommigt, rutigt eller randigt? Det finns många olika val och mycket att ta hänsyn till vilket gör att du lätt kan skapa din egna personliga vägg. Mönstrade väggar gör stor skillnad och binder ihop den övriga inredningen i rummet och visst går det bra att pryda tapetväggen med både tavlor och speglar utan att det tar över.

Det allra viktigaste är att utgå från din egen smak. Det är underbart att varje dag se något du tycker om och är nöjd med. Vill du vara lite mer modig i ett utav rummen så kan du med fördel välja en stormönstrad eller färgstark tapet till hallen som skapar en välkomnande känsla. Att låta samma tapet vandra upp för trappen skapar både en wow-känsla samtidigt som det väver samman helheten och skapar ett större intryck.

Vill du ge rummet ett extra lyft? Välj tapet som går ihop med exempelvis köksinredningen och måla in snickerierna i en och samma färg. Detta ger en rofylld och vacker effket och rummet blir fort trivsamt.

Största förändringen görs med tapet Midbec AB
Du behöver inte bo stort utan kan använda tapet i små utrymmen för att skapa en vacker och livfull effekt. För visst blir det mer ombonat med lite färg och mönster på väggarna?

Tapet ger dig en lycklig upplevelse – var en del av det!

 

//Rebecca
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes