Bli inspirerad och våga mer färg

21 februari 2020

Att våga sig på färg och mönster på väggarna kan för många vara svårt. Men det är faktiskt så att färgen på väggarna har störst inverkan på känslan i rummet och utgör basen i din övriga inredning. Vi lyfter fram färgen gul som har en tendens till att vara en liten skrämmande kulör när det kommer till val av färg på vägg.
Gult sägs ha en positiv effekt som ger dig bra självförtroende och rummet fylls med energi och glädje.

Våga välja gult

Vardagsrummet är det rum där vi kanske tillbringar mest tid i hemmet. Vi umgås med familj och vänner, tittar på tv eller läser. Vi vill att det ska vara ett personligt rum. Med högt i tak och härlig stuktatur gör sig denna tapet som handen i handsken i vardagsrummet. Ihop med det bruna golvet som tillsammans bidrar till en lugnande effekt.

Bli inspirerad och våga mer färg
Även i sovrummet finns det plats för gult! Sovrummet är ett rum för vila och återhämtning, valet hamnar därför gärna på svalare nyanser som ger en myskänsla. Våga välja en färg som sticker ut och ger en återhämtande energi och med tapet på väggarna får rummet en mer ombonad känsla.

Bli inspirerad och våga mer färg 2
Hobby-rum? Arbetsrum? Gästrum? Ett rum som ofta har flera funktioner. Beroende på rummets tillämpning blir också valet av tapet därefter. I ett rum där kreativiteten ska flöda kan det behövas en mer effektfull tapet.

Bli inspirerad och våga mer färg 4
Gör plats för lek och stoj och förläng lekstunden med härliga tapeter i barnrummet. När det kommer till just barnrummet brukar vi våga mer färg och form. Karismatiska mönster och härliga färger som väcker kreativiteten hos barnen. Vi vill skapa lekfulla rum där barnen känner glädje!

Bli inspirerad och våga mer färg 5

 

//Rebecca
[email protected]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes