Barnrum med tapeter från Miss Print

22 april 2016

Nu är det dags för ett nytt barnrum för de knubbiga små varelserna. För er som ännu inte gjort ordning ert barnrum, så har vi gjort ytterligare ett inspirerande rum. Denna gången går temat i svartvitt. Dags för inspiration!

barnrum-med-miss-print-tapeter-midbec

Svartvitt

Man kan med fördel välja tapeter och inredning som går i de svarta och vita kulörerna. I regel har alla leksaker massa färg som ger rummet liv. Ett barnrum kan lätt bli rörigt och hysteriskt med alla färger som är på allt som ska samsas i rummet. Därför har vi valt att tona ner rummet och känslan med stilrena tapeter.

svartvita-tapeter-miss-print-midbec

 

Här har vi en tapet från Miss Print 4 och en från Marimekko 4. Beroende på hur du inreder rummet kan tapeterna uppfattas som söta eller fräcka. Detta gör att de passar flera åldersgrupper och tjej som kille. Randiga tapeter går alltid hem, sätter du dom stående kan du skapa en känsla av att rummet känns högre i tak än det faktiskt är och tapetserar du ränderna liggande kan du skapa känslan av att rummet är större på bredden. Ett tips för små rum!

papperspåse-förvaring-barn-midbec-familyroom

Som vi nämnde i tidigare barnrumsinlägg så är förvaring A & O i ett barnrum. Här är ett fräckt och enkelt sätt att förvara det mesta i. Papperssäcken kommer från Familyroom och finns i flera utföranden. Självklart valde vi denna med Mr.Fox kompis på. Ett snyggt sätt att förvara och en kul inredningsdetalj.

miss-print-barnrum-tapeter-midbec

Detaljer är viktiga oavsett vilket rum du inreder är det detaljerna som ger pricken över i. Att hänga fram något fint favoritplagg eller att göra en vimpel utav tapetrester. Dessa detaljer ger rummet sin helhet.

gör-din-egna-vimpel-av-tapeter

Vimpel utav tapeter från Everybody Bonjour, Marimekko 4 & Brooklyn Bridge. Skapa liv åt rummet!

Vi vill ju självklart se hur era barnrum ser ut. Skicka gärna in bilder här!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes