Årets första tapetnyheter är här- Skagen designed by midbec

18 januari 2017

Det snöade lätt utanför Midbec-fönstret igår och idag ligger dimman tät, men inget kan stoppa vårens första tapetnyheter som redan har nått butikerna. Även om våren inte är här riktigt än vädermässigt så kan vi åtminstone stilla vår vårlängtan en aning med nya tapetkollektionen Skagen!

skagen-tapeter-tapetnyheter-midbec

Skagen – designed by midbec

Han har alltså gjort det igen, den där fantastiska Björn Nilsson, skapat ännu en inspirerande tapetkollektion med svensk tapetdesign för våra nordiska hem! Med tapetkollektionen Skagen får du en förnimmelse av varma stränder där hav möter hav. Blunda och känn doften av nyklippt gräs, salta hav och nytjärade bryggor. Upplev känslan av sommaren när den är som bäst!

skagen-tapeter-tapetnyheter-rullar-blått-midbec

En personlig mönsterfavorit i kollektionen Skagen är det lilla ankaret som finns i fyra olika färgställningar. Ett mönster som är sött och fräckt på samma gång. Givet i ett hem med marin stil men också i hem med andra stilar i rum som t. ex arbetsrummet inrett med ljusa träslag och naturfärgade läderdetaljer eller i barnrummet matchat med mjuka pastellfärger.

skagen-ankare-tapeter-mönster-tapetnyheter-midbec

Även om värmen dröjer ett tag till så är i alla fall ljuset på väg tillbaka till oss och förra veckan fick vi hela 18 min längre dagsljus än veckan innan här i Göteborgstrakten! Och bara det är det ju nästan värt att korka upp en flaska champagne för…! Men om 18 min inte är tillräckligt för dig, om du vill ha mer ljus NU NU NU då kan en tapet från Skagen lösa det lilla problemet. Kollektionens alla mönster går i ljusa nyanser som plockar in det nordiska sommarljuset i hemmet.

skagen tapeter midbec stjärnor tapetnyheter

För dig som älskar grått så finns det mer eller mindre mönstrade tapeter i olika grå nyanser som denna tapet med ett diskret träimitationsmönster.

skagen tapeter tapetnyheter midbec träimitation

Med kollektionen Skagen behåller du sommarljuset i ditt hem året om! Och vill du veta hur många minuter längre dagarna blir där du bor så kan du ta reda på det här.

Se kollektionens alla mönster och färgställningar här eller i butik!

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes