Årets bästa julklappstips- en upplevelse…!

15 december 2016

”Idag är det bara 8 dagar kvar till julafton!” står det när jag surfar runt på nätet. Bara 8 dagar kvar och jag har inte fixat en enda julklapp. Jag behöver inte upplysas om att det BARA är 8 dagar kvar till julafton, jag VET att det BARA är 8 dagar kvar till julafton. Det vet man mycket väl när man inte har fixat en enda julklapp när det BARA är 8 dagar kvar till julafton! Om det finns fler än jag som känner lite lätt panikångest över att ge sig ut på stan på svettig julklappsjakt när det BARA är 8 dagar kvar till julafton, så kommer här ett julklappstips som du i stort sett kan fixa så sent som natten till julafton om du så vill…

julklappar-julklappstips-tapeter-midbec

Julklappstips – en tapetupplevelse

Att ge bort en upplevelse är väl ändå den absolut bästa julklappen! Speciellt idag när vi alla har i stort sett alla prylar vi någonsin velat ha, och man slipper få saker som man ändå aldrig har önskat sig, som tex mönster-matchad t-shirt och piratbyxor från Thailand (se denna fantastiska kreation nedan…). Visserligen var just ”en upplevelse” årets julklapp 2008 men strunt i det, en upplevelse är aldrig passé!

Så mitt julklappstips är att ge bort en tapetupplevelse! Och vad är då en tapetupplevelse? Jo, det är när du tar dig hem till valfri mottagare och ni tapetserar tillsammans. Visst känner du en och annan som skulle behöva hjälp med tapetsering av något rum hemma?! Har varken du eller mottagaren tapetserat tidigare så är det absolut inget problem, ni gör det tillsammans och det blir definitivt en upplevelse! Så klicka bara på nedan presentkort, skriv ut, skriv namn på raderna och vips så har du en grym julklapp!

julklappstips-presentkort-upplevelse-tapeter-midbec

Och vill du inte ge bort denna julklapp till precis alla i släkten så kan du klicka här för ett annat grymt julklappstips!

Ha en mysig fjärde advent!

//Malin
[email protected]

P.s…

julklappstips klader

Är det en pyjamas? Ska jag ha det till jobbet?! Sval och skön dock… D.s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes