Är du en sann tapetnörd? Ta vårt test!

10 september 2020

Att älska tapeter är lätt för det finns ju så många fina! Men är du verkligen en riktig tapetnörd? För att ta reda på det så har vi satt ihop ett litet test som visar om du verkligen är en sann tapetnörd. Så test away!

ekbacka-midbec-tapeter
Tapet Niki, Ekbacka

Är jag en riktig tapetnörd?

Då var det dags, välj JA eller NEJ på de 5 olika frågorna och se sedan resultatet nedan. Happy testing!

Fråga 1

Det är äntligen fredag kväll efter en lång arbetsvecka. Det är dags att hitta en riktigt bra film eller sträckkolla favoritserien i soffan halva natten. Den startar igång och trots den fängslande handlingen är det tapeten eller tapeterna som dyker upp i olika scener det första du lägger märket till. Du såg t.ex att i serien Dublin Murders så sitter en tapet från kollektionen Florens i vardagsrummet i ett av husen. Du missade så klart inte heller tapeten från Orla Kiely i första säsongen av Narcos i Steve Murphys vardagsrum och den vackra gröna tapeten i hallen i serien Sharp Objects har absolut inte undgått dig.

JA

NEJ

Fråga 2

Brukar du gå fram, oavsett var du befinner dig, och varsamt dra handen längs tapetserade väggar och samtidigt kolla hur väl mönsterpasset stämmer när du kommer in i ett rum med tapeter? Du hejdas varken av plats eller tillfälle, du liksom dras tvärs över rummet som av en mystisk kraft tills du är framme vid tapeten och kan nudda den med dina fingrar.

JA

NEJ

midbec tapeter havsblick
Tapet Arthur, Havsblick

Fråga 3

Blir du hånad av familj och vänner för att du ALLTID slår in deras födelsedagspresenter och julklappar i tapet? Dock ett helt oförståeligt hån då dessa presenter blir så mycket finare än alla andras…

JA

NEJ

paket midbec tapeter ekbacka
Tapeter ur Ekbacka

Fråga 4

Har du tapetstuvar som inredningsdetaljer i hemmet och ett bra gäng stuvar som ligger och dräller högt och lågt i de flesta förvaringsutrymmen där hemma? I sådan mängd att de har en benägenhet att trilla ner eller trilla ut när du gläntar lite på en garderobsdörr? Som du både använder flitigt till diverse pyssel och paket men som också kan ligga och gotta sig där år efter år?

JA

NEJ

tapetstuvar midbec tapeter ekbacka 1
Tapeter ur Ekbacka

Fråga 5

Har du trots din kärlek och tapetnörderi alltför svårt att välja tapet till hemmet för att det alltid kan komma ut något nytt och ännu finare (trots att det alltid finns så mycket fint) att förälska sig i?

JA

NEJ

kök lina midbec tapeter
Tapet Ulla Britt, Lina

Resultat

5 JA: Grattis du är en sann tapetnörd på alla håll och kanter! Du lever och andas tapet. Drömmer om det på natten, äter det till frukost och ditt sinne upptas av tapeter 24/7. Du har vad som krävs för att representera tapeter, se till att de lever och frodas och aldrig glöms bort i denna värld. Du är precis det som tapeter vill ha!

2-4 JA: Absolut, du älskar tapeter men en sann nörd kan du tyvärr inte titulera dig som. Jobba på det lite och ta testet igen så kanske du når upp till tapetnörds-titeln en vacker dag. Den är absolut inte onåbar men inte alla kommer dit så misströsta inte. Kanske passar något annat nörderi bättre?

1 JA: Nähä du, någon tapetnörd är du definitivt inte. Frågan är varför du tog testet över huvud taget när det är SÅ uppenbart? Det är kanske den frågan du borde ställa dig. Varför? Vad vill du med livet? Varför är du inte en tapetnörd? Grotta ner dig i det och ta testet på nytt sedan. Kanske men bara kanske kan du trots allt ta dig några steg närmre ett äkta nörderi. Lycka till!

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes