6 inredningstrender att inspireras av 2018

25 januari 2018

Alla vill vi fånga den där personliga ombonade känslan i våra hem. Men det är inte alltid så lätt att komma dit. Ibland har man en klar bild av vad som behövs för att ta sig dit och ibland kan det behövas mer inspiration för att hitta rätt känsla. Så här kommer 6 inredningstrender att inspireras av under 2018!

Inspirerande Inredningstrender

1) Färger & nyanser – Årets färgskala går i varma och brända toner. Olika nyanser av rosa och gult syns både på väggar, möbler och inredningsdetaljer.

inredningstrender-2018-rosa-gult-midbec-tapeter

Roströda och brunröda toner på väggarna ger en mysig och ombonad känsla.

inredningstrender-2018-roströd-brunröd-midbec-tapeter
Kollektionen Palma, lanseras 26/1- 18

2) Mera mönster – För den som har tröttnat på den minimalistiska stilen blir detta året som stort och blommigt tar sig in i hemmen. Och med det mera rosa!

inredningstrender 2018 stormönstrat blommigt midbec tapeter
Kommande kollektion, lanseras i februari -18

3) Mjuka möbler – Ett material som fortsätter in på 2018 är sammet. Möbler i alla dess former pryds med mjuk lyxig sammet.

inredningstrender-2018-stol-sammet-midbec-tapeter

Likaså den dekorativa och praktiska puffen som här skymtar både i rosa och gult. Här ger både färg och material mer värme till inredningen.

inredningstrender-2018-sammet-puff-midbec-tapeter

4) Växande växter – De gröna härliga växterna tar vi så klart med oss in på det nya året och de fortsätter att ta mycket plats i hemmet, högt och lågt, stora som små. Och när det inte grönskar ute så grönskar det i alla fall inne!

inredningstrender-2018-växter-midbec-tapeter

5) Unika former – Varje hem strävar efter en personlig look. Med unika skulpturer och udda föremål skapar du enklare ett personligt hem. Något att leta efter på en resa som både kan bli ett fint minne och något unikt för ditt hem. Eller så blir den där gamla släktklenoden äntligen avdammad och får ta plats på en hylla.

inredningstrender-2018-skulpturer-midbec-tapeter

6) Något lånat, något fått – Och liksom tidigare år trendar lånat, fått och begagnat nu och för alltid. Det som du har sett dig mätt på kanske någon annan suktar efter och tvärtom. Botanisera hos vänner eller släktingar efter vackra föremål och möbler som kan få flytta in hos dig.

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    This site is registered on wpml.org as a development site.
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes